Szekeres Viktor

Júniusban itthon is az év legmeztelenebb sorozata

Cseppet sem meglepő módon itthon az HBO mutatja be az amerikai Starz csatorna legújabb sorozatát, a Magic City-t, mely a magyar keresztségben a Bűnös Miami címet kapta. Premier két hét múlva.

Június 11-én mutatja be az HBO a Bűnös Miami (Magic City) című sorozatot, amely pár hete indult csak Amerikában a Starz csatornán. A Bűnös Miami története az 50-es évek végén játszódik és természetesen gengsztersztori lesz, mely középpontjában egy Miamiban található szálloda fog állni. A sorozat azzal vált elég hírhedtté, hogy a felmérések szerint az idei szériák közül ebben láthatták a nézők a legtöbb fedetlen női keblet, éppen ezért kissé meglepő, hogy az HBO 21:00-s premierben gondolkodik.


Aki kevésbé bízik a tévésorozatos modellben, ezúttal annak sem kell aggodalmaskodnia, ugyanis a Bűnös Miami gazdája, a Starz csatorna már a széria premierje előtt megrendelte a készítőktől a második évadot, így már biztosra vehető, hogy jövő tavasszal is láthatjuk az 50 évvel ezelőtti Miamit a képernyőkön - ráadásul a 8 részes első szezonnal ellentétben immáron 10 epizódban. A Bűnös Miami főhősét Jeffrey Dean Morgan alakítja, mellette még Danny Huston és Olga Kurylenko jutott kiemelt szerephez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #3
    A Citytben nincs "-". Szívesen.
  • Wittgen #2
    Jelenleg a Gengszterkorzó az egyetlen normális nézhető "gengszter" sorozat a Maffiózók óta, már vártam nagyon ezt a sorozatot, mióta megtudtam, hogy készül.
    Remélem nem fogok csalódni, bár a Starz az utóbbi években minőségi cuccokat tett/tesz le a tv-nézők elé, úgyhogy minden bizodalmam megvan.
  • hernyo05 #1
    Az első rész számomra ütött. Nagyon igényesen van összerakva, HBO minőség, csak ajánlani tudom.