Szekeres Viktor

Újraírják az Uncharted: Drake's Fortune-t

Úgy tűnik, hogy egyhamar még nem lesz mozifilm az Uncharted: Drake's Fortune-ből, hiszen a más elkészített szkript feljavításához a stúdió új írókat szerződtetett, s az eddigi rendezőjelölt is továbbállt.

A Variety legújabb információi szerint újraírják az Uncharted: Drake's Fortune című videójáték mozifilmes adaptációjának forgatókönyvét. A Sony Pictures, az Atlas Entertainment és az Arad Productions közös filmjéhez A nemzet aranya című kalandfilm írói, Marianne és Cormac Wibberley szerződtek le, hogy kipofozzák a már elkészült szkript első verzióját. Az újraírandó forgatókönyvvel egyébként új rendező is jár, most már nem Neil Burgerben gondolkodik a stúdió - a tervek szerint új filmest akkor szerződtetnek, ha elkészül az új szkript.

A The Naughty Dog népszerű videójátéka Nate Drake-ről, a kincsvadászról szól, aki a legendás felfedező, Sir Francis Drake leszármazottja. A történet szerint Nate Drake úgy hiszi, hogy tudomására jutott El Dorádó lelőhelye, a mesés dél-amerikai aranyváros irányát egy elátkozott aranyszobor mutatja meg neki. El Dorádó keresése azonban nem nyugodt körülmények között telik, hiszen egy rivális vadász is elhatározta, hogy megkeresi a várost.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!