Szekeres Viktor

Megvan az Assassin's Creed-mozifilm főszereplője?

A Ubisoft által alapított filmstúdió vezetője örömmel újságolta, hogy azt a színészt sikerült megszerezni az Assassin's Creed főszerepére, akit a kezdetektől fogva akartak.

A Variety értesülései szerint Michael Fassbender lehet a Ubisoft népszerű videójátékából, az Assassin's Creedből készítendő mozifilm főszereplője. Fassbendert a többség ismerheti például a Prometheus vagy az X-Men: Az elsők főszereplőjeként, de korébban olyan filmekben is szerepelt, mint a 300 vagy a Becstelen Brigantyk. A nagy áttörését viszont tavaly A szégyentelennel érte el, amelyért sokan Oscar-esélyesnek tartották, de végül az amerikai filmakadémia még csak jelölésre sem méltatta alakítását.


Az Assassin's Creed-mozifilmet eredetileg a Sony stúdióval közösen készítette volna el a Ubisoft, de az érdekelt felek nem nagyon tudtak megegyezni a feltételekről, így végül a játékkiadó cég megalapította a nagy stúdióktól független Ubisoft Motion Pictures stúdiót, mely révén további játékadaptációkat is tervez. Mivel a UMS önmagában nem lenne képes egy nagyobb költségvetésű film finanszírozására, így a tervek szerint a stúdió miután rendezőt és írót találna a projekthez, s utóbbi elkészítené a forgatókönyvet, ismét megpróbálnának szerződést kötni valamelyik nagyobb stúdióval, hogy az finanszírozza részben a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #10
    Megvan a főszereplő?/! De rendező a nincs. Sőt író se, ergo forgatókönyv se! Haajrá! :)
  • zidder #9
    Szerintem is nagyszerű színész, jó választás.
  • Stranger666 #8
    Esetleg még az is játszik, hogy egy kibaszott jó színész, te meg egy tudtalan faszválladék vagy.
  • Ender Wiggin #7
    Vagy is legjobb esetben olyan szar lesz, mint a Max Payne. Vagy a Boll filmek.
    Remélem hollywood belefulladt a játék/képregény adaptációkban, rebootokban és remakekbe.
    Ráadásul miért jó az, hogy minden szerepet ez az idióta kap? Két arckifejezése van, a szomorú, meg a vicsorgó mosoly, buzi akcentus, szőke, sápatag tehát TÖKÉLETES a perzsa orgyilkos szerepére. Jó az ügynöke, vagy "magas helyről" dugják, mást nem tudok elképzelni.
  • xido #6
    viszont egy adaptációt pontról pontra úgy leforgatni,ahogy végig játszottuk,nem is lenne szabad...mivel mindenki más stílusban csinálja,mindig lenne elégedetlenkedő...Azt se tudom elképzelni,hogy megcsinálnák a korszakokat ívelő trilógiát..3 részben meg pláne,annyira komplex..
  • Ender Wiggin #5
    ne már bazmeg! mindent ez két köcsög játszik. nincs más színész??? ezen most tényleg felhúztam magam. ráadásul ahogy a játékok többsége, ezt is 50%-ban a szinkronszínész adja el. ha már forgatnak, csak is animációt lenne szabad, nem élő szereplős baromságot. vagy bízzák a Lineage gárdájára, okkor garantált, hogy a játékban modellkedő és beszélő színészek kapják a szerepeket.
  • nessboth #4
    Az egy dolog, hogy hasonlít, a karaktert el is kell tudni játszani.
    Mindenesetre Fassbender elég furi választás a brites fejével és gesztusaival, de egy jó színész...hááát, meglátjuk.
  • cola #3
    akarom mondani Altair-ra :D
  • cola #2
  • cola #1
    Pedig ő sokkal jobban hasonlít Ezio-ra.