Szekeres Viktor

Februári film lesz a Need for Speed-mozi

A Dreamworks stúdió úgy döntött, hogy lassabban és óvatosabban építi fel a Need for Speed mozis franchise-t, ugyanis az első részt nem nagy nyári durranásként, hanem februári premierként képzeli el.

A Dreamworks stúdió júniusban jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Need For Speed-mozifilm, tegnap pedig már azt is nyilvánosságra hozták, hogy a premierre 2014. február hetedikén fog sor kerülni. Ez azt jelenti, hogy még több, mint másfél év várakozás áll előttünk, de a távoli időpont ellenére is tudni már, hogy mely filmmel kell "megküzdenie" a nézőkért a játékadaptációnak, hiszen ekkora mutatják be Amerikában a Derült égből fasírt második részét, a Cloudy 2: Revenge of the Leftovers eredeti címre hallgató animációt. (Természetesen a két film közel sem ugyanazt a közönséget veszi célba.)

Bejelentés ide vagy oda, további információk nem derültek a Need For Speed-mozifilmről, mellyel a Dreamworks a Halálos iram-sorozatnak próbál ellenfelet állítani, azonban az adaptáció inkább a 70-es évek autós filmjeinek szellemében fog készülni. Legalábbis ez a szándéka Scott Waugh-nak, aki a filmet rendezheti abban a reményben, hogy az be fog kerülni a 100 milliós amerikai bevételt elérő játékfeldolgozások meglehetősen szűk körébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!