Szekeres Viktor

Plakát és videó a Silent Hill 2-mozifilmhez

Megérkezett az első videó a 3D-s Silent Hill-folytatáshoz, amit csak 18 éven felülieknek ajánlunk, valamint egy igencsak felkavaró plakáthoz is hozzá lehetett jutni a hétvégén lezajlott Comic-Conon.

Ha már megrendezésre került hétvégén San Diegóban a Comic-Con, nem akart lemaradni a promóciós lehetőségről a Silent Hill: Revelation 3D gyártója sem, hiszen a videójátékon alapuló horrorfilm második része már október 26-án bemutatásra kerül Amerikában. A filmet Michael J. Bassett rendezi, a főbb szerepekben pedig a Trónok harcából is ismert Kit Harringtont, valamint Adelaide Clemenst, láthatjuk, valamint Carrie-Anne Mosst és Malcolm McDowellt, de az első részből visszatér Radha Mitchell, Deborah Kara Unger és Sean Bean is.


Az első Silent Hill-filmet kedvelőknek jó hír lehet, hogy a magyar premierre sem kell sokat várni, hiszen a Silent Hill: Revelation 3D (még nincs hivatalos magyar címe) a Fórum Hungary jóvoltából már november elsején látható lesz a hazai multiplexekben. A gyártó célja minden bizonnyal az, hogy a 3D-s új rész a viszonylag jól fogadott első epizódot felülmúlja bevételek tekintetében. A 2006-os film 50 millió dollárból készült és Amerikában 47, a világ többi részén pedig 50,5 millió dollárra volt jó.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #10
    A játéknak régen csak 1-2 trélerét láttam. Pontosan azt sem tudtam, hogy miről szól. A filmet csak önmagában értékeltem és számomra se kusza, se béna nem volt. Sőt: van benne feszkó, rejtély, és a végére egy "pici" csavar is becsúszott, sőt, ami még ritkább: hangulat. Mindezt úgy, hogy technikailag is teljesen korrekt volt a megvalósítás. Elég pl. az egyébként hatalmas ziccert, az "I am legend"-et megnézni: sírva néztem a műzombikat és a műállatokat. Persze ez csak egy példa, de a Silent Hill, mint élmény, nálam legalább 8/10.
  • Sliderx #9
    Szerintem is az egyik legjobb játékadaptáció. A zenéje is nagyon illik a film hangulatához. Remélem a 2-ik rész is hasonlóan jól sikerül.
  • A1274815 #8
    "egyszerűen a a Silent Hill game fanokon kívül más embernek nem nagyon tetszhetett, "

    Én ismerem a játékot és éppen ezért van bajom a filmmel, hogy mik azok lásd a #5-öst. A film önmagában nagyából elfogadható, bár a hisztériás kiscsaj azért kivágta a biztosítékot az elején, illetve a férj szerepe totál kivágható lenne. Semmi szükség a létezésére.
  • winnie #7
    "egyszerűen a a Silent Hill game fanokon kívül más embernek nem nagyon tetszhetett, "

    nem is ismerem a játékot, de a film tök jó volt.
  • Booka Shade #6
    Okéé okééé, játékhoz képest nem volt olyan nagyon rossz a film, de ha csak mint filmként nézzük, áááááááá a sírba vitt, egyszerűen a a Silent Hill game fanokon kívül más embernek nem nagyon tetszhetett, mert azért, mint filmként nézzük, rengeteg megmagyarázatlan csak úgy beugró dolgok, rendszertelen felépítés, játéknál oké, de filmnél azért magyarázzanak már meg normálisan mindent. Én adtam rá egy kemény 3-ast a 10-ből.
  • A1274815 #5
    "sőt a filmet is, mert hű maradt a játékokhoz."

    Háát! Jó pár alapdolgot módosítottak, ami a játék szembe köpése: a szekta a gonoszt akarja kiűzni a városból nem pedig behívni, piramisfej megléte James nélkül, a város elhagyatott, a főhős neme változott, Dahlia nem egy őrült gonosz, stb. De a többi játékadaptációhoz képest valóban remekül sikerül. A hangsúly a "képest"-en van. Reméljük a 2-est nem cseszik el valamilyen iker-áldozat-szörny szerű valamivel. Bár amit olvastam a 2. és a 3. összegyúrásával készül, meglátjuk.
  • csomi #4
    Ez is ritka, az osszes eddig hozzaszoloval maximalisan egyetertek. En is nagyon varom mar es tutira moziba nezos lesz reszemrol.
  • koschwarz #3
    azon kevés játékadaptációk egyike volt az első rész, ami nem sikerült irgalmatlanul pocsékul, sőt...
  • Yany #2
    Szerintem egy játék alapokkal rendelkező film sem sikerült ennél jobban. Nekem nagyon bejött.
  • Perszepeta #1
    Na erre tuti beülök moziba :D Imádtam mind a játékokat, sőt a filmet is, mert hű maradt a játékokhoz. Ebből a szempontból és a videó alapján nem lesz csalódás ez a film sem, de majd kiderül!