Szekeres Viktor

Ütős lett a Silent Hill 2 mozifilm első előzetese

A korrekt első epizód után, a folytatás előzetesét látva úgy tűnik, hogy nem elhamarkodott döntés abban reménykedni, hogy a Silent Hill 2-t sem rontják el Hollywoodban. Kérdés, a játékosok fognak-e örülni.

Az első Silent Hill-mozifilmet, mely itthon Silent Hill - A halott város címen futott szokás a jobban sikerült videójáték-adaptációk között számon tartani. Legalábbis a játékot nem ismkere filmként nem vallott kudarcot, szemben olyan próbálkozásokkal, mint a Max Payne, a Tomb Raider vagy a Doom. Az persze más kérdés, hogy a játékosoknak mennyire jött be, mennyire érezték a végeredményről, hogy valóban egyik kedvenc játékuk szolgált a történet alapjaként.


A Sony filmje 2006-ban világszerte majdnem 100 milliós bevételre tett szert, s az előzetest látva az új gyártó, az Open Road Films is elégedett lenne hasonló eredménnyel a Silent Hill: Revelation 3D esetében, ugyanis Michael J. Bassett rendezése cseppet sem tűnik kommersz horrornak. Az Amerikában október 26-án bemutatásra kerülő filmet mi pár nap késéssel láthatjuk, november elsejétől. A főbb szerepekben Adelaide Clemens, Radha Mitchell, Deborah Kara Unger, Carrie-Ann Moss, Malcolm McDowell, Martin Donovan és Heather Marks lesz látható, valamint a Trónok harcából is ismert Sean Bean és Kit Harington.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #3
    Nagyon király a trailer, várós a film, de egyet nagyon nem értek.
    Miért kellett a játék 2. részét átugrani és rátérni a 3.-ra. Valahogy odakombinálhatták volna hogy Sean Bean kap egy levelet halottnak hitt (eltűnt) feleségétől, és megindul megkeresni és már megy is a sztori.

    Na de kíváncsi leszek azért!
  • szekrény #2
    jjja és a 3D-vel ki lehet hozni belőle a maximumot mert ebben a trailer-ben a hangok is már beb*szosak ...
  • szekrény #1
    a SH tudta hozni anno az alapjául szolgáló játék hangulatát, nem úgy mint a RE ...