Szekeres Viktor

Teljesen átírják a World of Warcraftet

Egyre közelebb kerül a Word of Warcraft-mozifilm megvalósítása, ugyanis a gyártó már nagy erőkkel folytatja az előkészítést, s keresi Sam Raimi helyére azt, aki megrendezhetné a fantasyt.

A Variety úgy értesült, hogy a Legendary Pictures mindenképpen meg akarja valósítani a tervezett World of Warcraft-mozifilmet, s ennek érdekében szerződtették Charles Leavittet, hogy írja újra a forgatókönyvet. Leavitt korábban olyan mozifilmek szkriptjét adta el sikeresen stúdióknak, mint a Véres gyémánt, A megállíthatatlan, vagy a K-Pax - A belső bolygó. Leavitt behozása azt is jelenti, hogy új rendezőt is fog kapni a projekt, a stúdió már keresi is az eddig a produkcióval összefüggésbe hozott Sam Raimi utódját.

Egyelőre hivatalos információ nincs arról, hogy mikor készülhetne el és kerülhetne bemutatásra a World of Warcraft-film, azt azonban megjegyzi a Variety, hogy ha a tervek szerint prioritással kezelné a projektet a Legendary Pictures, akkor már 2014-ben láthatnánk a végeredményt. A stúdió szerencséje, hogy a marketinggel nem kellene nulláról indulniuk, hiszen a film alapjául szolgáló Blizzard Entertainment-félet online játékról vélhetően szinte mindenki hallott, még azok is, akik játszadozásra még véletlenül sem használnák a számítógépüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)