Szekeres Viktor

Új, magyar sorozatot készített az HBO - itt az első 2 előzetes

A hazai HBO októberben ismét egy sajátgyártású sorozattal fog jelentkezni. A Terápia egy izraeli formátum alapján készül, s főszereplője Mácsai Pál lesz. A csatorna már el is kezdte a reklámozását.

A magyar HBO vélhetően a tavalyi Társas játék hatalmas sikerén felbuzdulva újabb sajátgyártású sorozat elkészítésébe vágta a fejszéjét. A választás ismét egy izraeli formátumra esett, a BeTipul-ra, melyet már nemcsak Amerikában dolgoztak fel, hanem más kelet-európai országokban is. Persze a legismertebbnek az amerikai remake, az In Treatment tekinthető, mely nem elég, hogy három szezont ért meg, hanem még Emmy-jelölést is hozott főszereplőjének, Gabriel Byrne-nek.


A Terápia története pofonegyszerű: a 40 részes első évadban egy pszichiáter fog beszélgetni pácienseivel, majd pedig a hét végeztével ő is elmegy saját pszichiáteréhez. Ezt kísérhetik végig a nézők napokra lebontva, több héten át úgy, hogy minden rész egy páciensre fog koncentrálni, s fejti ki 5 résszel korábban elkezdett történetét. A magyar változat főszereplője, a pszichiáter Mácsai Pál lesz, a páciensei pedig Sztarenki Dóra, Nagy Zsolt, Nagy Ervin és Marozsán Erika, míg őt Csákányi Eszter fogja analizálni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!