Szekeres Viktor

Újabb nagy nevet igazolt a Hannibal Lecter-tévésorozat

Laurence Fishburne is benne lesz a Hannibal Lecterről szóló tévésorozatban, mely valamikor 2013. elején fog indulni - nemcsak Amerikában, hanem a világpremier környékén idehaza is.

Hugh Dancy és Mads Mikkelsen után Laurence Fishburne is csatlakozott a Hannibal munkacímmel rendelkező tévésorozathoz, mely még azon időkben fog játszódni, amikor a Vörös sárkányból ismert Will Graham ügynök jó barátja Hannibal Lecternek, s nem ismeri a férfi sötét oldalát. A krimisorozatban Fishburne az FBI egyik egységének vezetőjét, Jack Crawfordot fogja alakítani. Crawford karaktere sokaknak ismerős lehet, hiszen több Thomas Harris-adaptációban is feltűnt: A bárányok hallgatnakban Scott Glenn, a Vörös sárkányban Harvey Keitel, míg az Embervadászban Dennis Farina alakította.

Fishburne megszerzése egyébként azért is meglepő, mert azt lehetett hinni, hogy a színész pár évnyi Helyszínelők után egy ideig kerülni fogja a tévét, de úgy tűnik, hogy Bryan Fullernek, a készítőnek sikerült őt meggyőznie. Érdekesség, hogy Fishburne-nel az elmúlt időszakban ez a második olyan szerepe, mely során egy eredetileg világos bőrű karaktert alakíthat: a készülő Men of Steelben ugyanis Clark Kent főszerkesztőjét, Perry White-ot fogja játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!