Szekeres Viktor

Elkaszált sorozatot támaszthatnak fel

Úgy tűnik, hogy az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna már megbánta, hogy megszüntette közepesen sikeres krimisorozatát, s most a széria felélesztéséről kezdtek el tárgyalásokat.

A Deadline információi szerint lehet, hogy megmenekül a korai haláltól a Felejthetetlen (Unforgettable) című krimisorozat. A szériát májusban a CBS csatorna kaszálta el, mivel 11 milliós átlagnézőszámot produkált hetente, s emellé csak 2.0-s kereskedelmi rating társult. A legújabb hírek szerint a csatorna 2013-ban mégiscsak visszahozná a krimit 13 epizód erejéig, de persze ehhez az is kéne, hogy a készítők és a gyártó stúdió megegyezzen a CBS-szel.

Érdekesség, hogy a sorozattal kapcsolatban már korábban is felröppent az a hír, hogy folytatódhat, a női csatornaként ismert Lifetime érdeklődött utána, de azok a tárgyalások nem vezettek eredményre. Itthon, a rajongókon kívül valószínűleg az ANX örülne legjobban a megegyezésnek, hiszen náluk viszonylag népszerű a krimi, melynek első szezonja napokon belül véget ér a hazai sugárzásban is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #6
    Nekem is, bár sejtettem, hogy az túl szép lenne igaznak.
    winnie: szerintem mindegyikük a kukába vágná boldogan a "sorozat"át (szerződésről nem is beszélve), ha összehoznák a régi gárdát. A Firefly-ról lerí, hogy minden egyes percét élvezték a színészek a szerepüknek.
    További szép napot!
  • winnie #5
    azért abban nem lenne sok realitás, hiszen szinte minden firefly-os fix szereplő egy másik sorozatban. ami egyébként szép teljesítmény és beszédes.
  • Kensin #4
    Én is abban reménykedtem hogy a Firefly-ról van szó :)
  • chase #3
    Azért az csak jelent valamit, hogy egy ilyen címet olvasva az emberek azonnal a Firefly-ra gondolnak. Nekem is azonnal a Firefly ugrott be.
  • FoodLFG #2
    Fireflyra nincs igény. Én még azt is csodálom, hogy el tudták indítani a sorozatot.
    Van helyette CSI a jónépnek, nézzed azt! :D
  • csabipapo #1
    Ha a Fireflyról szólna a cikk ,akkor életem egyik legboldogabb napja lett volna:D