Szekeres Viktor

Ütős új előzetes a Dexter 7. évadnak

Újabb ütős előzetes született a Dexter hetedik szezonjához, azonban mivel a hazai sugárzás még el van maradva egy évaddal, csak az nézze meg, aki tudja, hogy mi történt az eddigi utolsó részben.

Bár csak szeptember 30-án folytatódik az amerikai Showtime csatornán a Dexter című sorozat, egy újabb előzetes érkezett hozzá, amely ugyan még mindig nem mutat meg sok mindent az új szezonból, ellenben hallhatunk olyasmit, amit eddig nem hallottunk. A szezon fő konfliktusát nagyjából lehet sejteni a videót megnézve, de persze mással is foglalkoznak majd a fő karakterek. Többek között a Ray Stevenson által alakított új rosszfiúval.


Stevenson mellett több ismert mellékszereplője lesz a Dexter hetedik szezonjában. Több epizódban is fel fog tűnni a Chuck című, idén elkaszált sorozat egyik főszereplője, Yvonne Strahovski, de ugyancsak több részes lehetőséget kap Matt Gerald, a svéd Katia Winter és Jason Gedrick is. A nagy kérdés az, hogy mennyire lesz hattyúdal hangulata az évadnak, hiszen bár már be van rendelve a 8. szezon is, de meg nem erősített hírek szerint az az utolsó lehet, s a záró 13 részt már a mostani évadban is elkezdik felvezetni az írók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Griphons #3
    Ez inkább emlékeztető, nem előzetes...
  • tomboy013 #2
    Imádom a sorozatot, az hogy Ray Stevenson lesz a rossz fiú meg rádob egy jó nagy lapáttal, mert nagyon szeretem mint színészt.
  • Eriongtk #1
    Kezdettől fogva szerettem volna, hogy Deb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megtudja, hogy Dex mi is valójában, csak nem úgy, ahogy végetért az előző évad... semmi köze nem volt hozzá, teli volt hibákkal meg "történetlyukkal"


    Ettől függetlenül első sor lesz amikor kijön ^^