Szekeres Viktor

Több tévésorozat főszereplőit is kirúgták

Még a főszereplőket sem kímélik némelyik amerikai sorozatban, hiszen jórészt gazdaságossági okok miatt jó pár színész távozni kényszerül eddigi állásából.

Amerikában az országos, tehát a nagyobb nézettségű csatornák nem túl sikeres sorozatainak készítői általában nyáron döntik el, hogy milyen módszerekkel csökkentik költségeiket. A felhasznált módszer elég gyakran az állandó szereplő színészeknek való felmondása szokott lenni, s ez idén sincs másképp. Elsőként az ABC csatorna kezdte meg tisztigató hadműveletét, hiszen kiderült, hogy a Dr. Addison (Private Practice) egyik szereplője, Tim Daly nem tér vissza a hatodik szezonra, sőt, ha nem az idei lesz az utolsó szezon, akkor az Addisont alakító Kate Walsh is távozni fog a sorozatból.

Hasonló "gondokkal" küszködnek a Hidegsebész (Body of Proof) írói is, akik végül úgy döntöttek, hogy három színészektől, John Carroll Lynch-től, Sonja Sohntól és Nicolas Bishoptól válnak meg - egyiküket nem lesz nehéz kiírni, hiszen válságos állapotban búcsúzhattak tőle a nézők, a másik két színész viszont vélhetően csak eltűnik a krimisorozatból. (Ráadásul a májusi sorozatzáró epizódokból az is kiderült, hogy például a Grace klinika készítői is elbúcsúztak két addigi főszereplőtől.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!