Szekeres Viktor

Előzmény készül a Psychóhoz

Minden idők egyik legismertebb filmjéhez készül sorozatos feldolgozás, illetve -előzmény, ráadásul a kormányrúdnál a Lost egyik készítője fog állni.

Az amerikai A&E csatorna olyannyira bízik a Lost - Eltűntek egyik vezető írójának, Carlton Cuse-nak az ötletében, hogy berendelte a Bates Motel című Psycho-előzménysorozat teljes első szezonját. A berendelés érdekessége, hogy még a szereposztás sem ismert, s így pilotot sem forgattak, holott ez szokott lenni a rendszer. A 2013-as bemutató dátummal rendelkező szériáról egyelőre sajnos nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy a Psycho című Hitchcock-film inspirálta, s középpontjában Norman Bates és édesanyja, Norma meglehetősen fura kapcsolata lesz.

Az A&E csatorna sorozatai itthon kevéssé ismertek, bár az AXN-nek és a TV2 csatornáinak köszönhetően a két évadot megért The Cleaner - A függetlent láthattuk magyar nyelven is. A további szériáik között megtalálható a Floridában játszódó krimisorozat, a The Glades, egy westernes beütésű nyomozós sorozat, a Longmire, valamint az idén véget ért börtönszökevényeket nyakon csípős Breakout Kings.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #1
    A Lost egyik írója se nyúljon többé semmiféle előzményhez a Prometheus után!