Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a sokak által várt bicajos akciófilm

Biciklis akciófilmeket nem szoktunk gyakran látni, így a Premium Rush talán azokat is érdekelni fogja, akik nem a kerékpáros futárként keresik meg a napi betevőjüket.

Új előzetes érkezett a Fék nélkül (Premium Rush) című akciófilmhez - a Joseph Gordon-Levitt főszereplésével forgatott film Manhattanben játszódik és egy kerékpáros futárról szól, aki átvesz egy kézbesítendő borítékot, melyen egy korrupt rendőr figyelmét is felkelti, s ezt követően megindul a hajsza New Yorkon át. A filmet a Sony már októberben elkezdte reklámozni, azonban az utolsó pillanatban lefújták a január 13-ra kiírt premiert, hogy augusztus 24-re tolják el.


Itthon az Intercom eredetileg februárban tervezte bemutatni a David Koepp által készített Fék nélkült, azonban a halasztással mi sem jártunk jól, hiszen a hazai bemutatóra jelen állás szerint csak novemberben fog sor kerülni. Érdekesség, hogy Koepp, mint rendező, eddig nem alkotott nagy filmeket (Kísértetváros, A titkos ablak, Hetedik érzék, Elektrosokk), azonban forgatókönyvíróként számos nagy sikerben részt vett már (Pókember, a Világok harca, a Mission: Impossible, Angyalok és démonok, Jurassic Park).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chase #3
    Megint sikerült lefordítani a címet!
  • jackoneill90 #2
    A cím: "féktelenül" így jobb lett volna. de azt már felhasználták. az jó film volt.

    Ez jason stathem szállító, csak biciklin ?

    Néznétek inkább pacific blue-t abban van izgalom meg bikinis csajok.
  • FoodLFG #1
    Levesszük a fékpofát a bicikliről ? haha! nagy coolság! :D
    Urban fighting forevaa \o/

    Az viszont enyhén szánalmas, hogy ezt a filmet már vagy egy éve promózzák. xD