Szekeres Viktor

Előzetes alapján a Gangster Squad remek film lesz

Kifejezetten érdekesnek tűnik a Zombielandes Ruben Fleischer legújabb filmje, a Gangster Squad, aminek egy újabb előzetesét nézhetjük meg. Remélhetőleg ősszel a hazai mozikba is megérkezik.

Megérkezett a nemzetközi előzetes Ruben Fleischer új filmjéhez, a Gangster Squadhoz, és bizony a videót elnézve ismét csak azt lehet megállapítani, hogy valami kifejezetten jó is kisülhet belőle. Persze a rendező személye miatt ez egyfajta elvárást is jelent, hiszen Fleischer eddig olyan filmeket rendezett, mint a Zombieland és a 30 perc vagy annyi se. Bár a szeptember 7-i amerikai premierdátum nem sok bizakodásra ad okot, már ami az esetleges sikert illeti, ugyanis a hónap az év egyik leglassabbja jegyeladások tekintetében.


Az 1949-es Los Angelesben játszódó történet középpontjában egy maffiafőnök áll, akinek nemcsak a bűnözők, de a politikusok és a rendőrök is a zsebében vannak. Kivéve két outsidert rendőrt, akik meg is próbálják térdre kényszeríteni a dont. A főszerepben Sean Pennt, Josh Brolint és Ryan Goslingot láthatjuk majd, a mellékszerepekben pedig olyan színészek mutathatják meg, mit tudnak, mint Nick Nolte, Robert Patrick, Michael Pena, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie, Emma Stone és Sean Penn.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #4
    Tök jó ez az előzetes, főleg ha a link működne is, mivel a videot eltávoltították..
  • jaspercry #3
    Botox csodákra képes.....
  • Mp3Pintyo #2
    Egy igazi színész simán :O)
    Olyan furán néz ki néhány snitten a feje.
  • pokolfiu #1
    sean penn kettős szerepeben?