Elhalasztották az ősz egyik legjobban várt filmjét, mert benne szétlőnek egy mozit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább késleltessék, de ne vágják ki. Ez rész kellõen "hangulatosnak", jó ötletnek tûnt már az elõzetesben is. Ebbõl a képmutatásból még ez lenne a jobbik megoldás. Még jó, hogy anno a Szakaszból nem vágták ki ilyen okok miatt a háborús részeket.
mióta rosszak az erõszakos filmek? tiltakozott valaki ellenük? ha 1-2 ember, akkor nem számít. hollywood csinálja az erõszakos filmeket ezerrel, nem hiszem, hogy szó lenne ilyesmirõl.
Zombee
És már megint az erõszakos filmek és játékok a rosszak. Mintha a híradó 30 percébõl az elsõ 29 nem errõl szólna, és Hitler is biztos sokat tolta kölyökkorában a Medal of Honor Allied Assault-ot...

Olvasd el még 1x, amit írtam. Nem követelem ezeket, csak feltételesen írtam.

Amúgy ez nem gesztus, hanem képmutatás. Olyan, mint pl a korhatár besorolás a moziban, otthon meg le se szarják, hogy a gyerek mit néz, mit tölt le, vagy a meztelenség, amit nem illdomos mutogatni, de hazaérve már mennek qrvázni meg nézik a poreszt.
"pénzhajhász banda. "

Igen. Eltolják a hónapok óta reklámozott premiert az utolsó pillanatban, kivágják az egyik, eddig is legtöbbet tárgyalt részt, ezzel sok nézõnek csalódást okozva.

Igen, ez csakis pénzhajhászás lehet.
Ez nem úgy mûködik, hogy ha valamit csinál valaki, akkor el kell kezdeni követelni mindennek a betiltását. Az nem tolerálható mentalitás, hogy "ha ezt tiltjátok, akkor tiltsatok be mindent" - rég rossz, ha valaki ilyesmit lát bele az efféle gesztusokban, ez mutatja, hogy teljesen rosszul gondolkodsz, majdnem úgy, ahogy Wittgen lejjebb.

Ezek a készítõk, ez a stúdió, így döntött. De teljesen értelmetlen azt követelni, hogy más stúdió agy készítõ is tegye ezt. Mert amögött nem lenne tartalom. Az ronda képmutatás lenne. Ez így egy teljesen érthetõ és magától értetõdõ lépés. Aki akarja, ezt teszi. Aki nem akarja, nem teszi ezt. Nincs abban semmi negatív, ha valaki nem akar másnak esetleg fájdalmat okozni. Nem arról van szó, hogy a filmbõl kiirtanák az erõszakot, nem hazudtolják meg önmagukat.

Volt már olyan, hogy egy lövöldözés után egy sorozatepizódot nem adtak le, mert hasonlított és csak fél évvel késõbb került adásba. Az is gesztus volt.
Agyhalott, képmutató, pénzhajhász banda.

Ertem, ez esetben melyik az a helyszin ami esetlegesen nem lesz kellemetlen valakinek? Ahogy valaki mar ramutatott, mar a vilagon mindenhol volt valodi katasztrofa, oldokles, stb..valahol, valakinek kellemetlen emlek lesz, barhol is mutassak a dolgot...A moziban valo lovoldozes 1 filmben rossz, de mondjuk az utcan jo? Csak azert mert a kozelmultban volt lovoldozes 1 moziban? Az utcakon meg esetlegesen mindennap van. Ez bizony hipokrizis.
A képmutatás ellentéte. Senki nem mondja, hogy nincs erõszak a filmekben, csak nem akarják, hogy bárkinek is kellemetlen legyen ez a bizonyos ábrázolás.
Ohh lenyugozo kepmutatas😄 Nem az eroszak abrazolasaval van a gond, hanem annak helyszinevel..😄D
Ennyi erõbõl újraforgathatnának mindent erõszakos jelenetek nélkül, hisz nincs olyan helyszín a Földön, ahol ne lett volna már mészárlás. Volt már moziban, suliban, hajón, köztéren, parkban, aluljáróban, metrón, sivatagban, esõerdõben, békeidõben, háborúban. És az élet írta....

Azért reménykedtem benne, hogy EU-ban lesz a film és csak az amcsi változatból ollózzák ki a jelenetet. Faksit.
shaddam
Csodás álszent faszság

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Gondolom azt akarod, hogy rákérdezzen valaki, hogy te melyik õszi filmet várod legjobban.
baromság. :p hol a mûvészi szabadság? persze a filmiparban ne nagyon keressem mi?
"Elhalasztották az õsz egyik legjobban várt filmjét, mert benne szétlõnek egy mozit" Annyira várom hogy most olvastam elõször róla <#zavart2>

anyád