Szekeres Viktor

Egy jó amerikai akciófilm? Itt az End of Watch előzetese

Kőkemény akciót és drámát, valamint soha nem látott felvételeket ígér az End of Watch előzetese. Kérdés, hogy a zsarufilmet láthatjuk-e Magyarországon is moziban, vagy meg kell várnunk a DVD-t.

Megérkezett David Ayer harmadik filmjének, az End of Watch-nak az első előzetese. A Jake Gyllenhaal, Michael Pena, Anna Kendrick, Frank Gillo és America Ferrera főszereplésével készülő akciókban bővelkedő "bűnfilm" Amerikában szeptember 28-tól lesz látható, a hazai premier időpontja természetesen még nem ismert, de nem lennénk meglepve, ha csak DVD-n jelenne meg. A történet főhőse két fiatal rendőrjárőr, akik Los Angeles déli részének bandákkal és erőszakkal teli utcáin dolgoznak.


Az End of Watch érdekességét, mint az az előzetesben is látható a vizuális stílusa jelenti, ugyanis a nézők a filmben szereplő kamerák képet fogják látni, vagy a rendőrök kézi kameráit, vagy bandatagok és járókelők felvételeit, de előfordul, hogy biztonsági kamerák felvételeit. A rendező előző két filmje is jól sikerült, kemény, Los Angeles-ben játszódó alkotás volt: a 2005-ös Nehéz idők főszereplője Christian Bale volt, míg a 2008-as Az utcai királyaiban Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie is játszott többek között. Ayer, mielőtt rendező lett volna, még olyan zsarufilmek szkriptjét készítette el, mint a Dark Blue, a Kiképzés vagy a S.W.A.T. - Különleges kommandó, de a Halálos iramban stáblistáján is íróként van feltüntetve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #2
    Az utca királyai nagyon jó mozi volt, ez a trailer is bejövős, én megnézem.
  • Béka Benő #1
    Ez egy jó amerikai akciófilm ?
    Ez inkább egy talált felvételes-az erő krónikájára stílusára hajazó-lóf*ng !