Szekeres Viktor

Megvan, miről fog szólni a RED 2

Újabb ismert színésszel bővülhet a RED második részének stábja, ráadásul a napokban az is kiderült, hogy ezúttal mivel fognak foglalatoskodni a nyugdíjas ügynökök.

A Variety információi szerint Neal McDonough tárgyal a Summit Entertainmenttel, hogy csatlakozzon a RED második részéhez. Ha eredmények lesznek ezek a megbeszélések, akkor újabb színész biztosítaná be a helyét a képregény-adaptációban, melyben már biztosan szerepelni fog Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Byung-Hun Lee és Karl Urban. (Anthony Hopkins részvétele a produkcióban még nem vehető biztosra.)


A Dean Parisot által rendezendő RED 2 a tervek szerint 2013. augusztus másodikán kerülne bemutatásra Amerikában, s a fent említett Variety-hír már a film rövid történetét is ismerteti. E szerint a RED második részében Bruce Willis karaktere, s annak csapata tömegpusztító fegyvereket fog keresni, azonban a sikerhez ki kell szedni némi információt a fegyverek tervezőjétől, aki egy elmegyógyintézetben tengeti napjait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!