Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a Másnaposok 3-ban

A Másnaposok harmadik részének amerikai premierjére május 24-én fog sor kerülni, s olyan szereplők is fel fognak tűnni benne, akikre az első epizódból emlékezhetünk.

Az már korábban kiderült, hogy az egyelőre még hivatalos magyar címmel még nem rendelkező Másnaposok harmadik részére (The Hangover Part III) a főszereplők (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis) természetesen visszatérnek, mint ahogy a Mr. Chow-t alakító Ken Jeong is, aki jóval nagyobb szerepet fog kapni, mint az előző két epizódban. A Variety információi szerint ráadásul újabb ismerős arcot köszönhetünk a trilógia záróepizódjában, mégpedig Mike Eppset, aki a Másnaposok első részében szerepelt, Fekete Dougot (Black Doug) játszotta.


A Másnaposok harmadik részét természetesen ismét Todd Phillips fogja rendezni, a várhatóan több mint 100 millió dollárba kerülő filmet pedig a Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures együtt fogja finanszírozni. A film még ekkora költségvetés mellett is valószínűleg simán megéri a gyártóknak, hiszen míg az első rész 467, addig a folytatás már 581 millió dollár bevételt hozott világszerte. (Az amerikaiak érdeklődése csökkent némileg az első filmhez képest, de Amerikán kívül majdnem duplájára nőtt a nézőtábor.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #1
    megvan a cím: Másnaposok 3 chow melegházassága.