Szekeres Viktor

Megcsinálják a Men in Black 4-et is

Amerikában csalódást okozott a Sötét zsaruk harmadik részének a szereplése, azonban Európa és a világ többi része megmentette a sorozatot, így el fog készülni a negyedik rész is.

Eléggé ellentmondásos szereplésen van túl a Sötét zsaruk harmadik része, hiszen míg Amerika olyannyira kiábrándult a sorozatból, hogy magasan a legalacsonyabb bevételt és nézőszámot elérő epizód lett a harmadik, addig Európa, Ázsia és Dél-Amerika szokás szerint oda volt a nagy költségvetésért és a folytatásért. (Fura, hogy sokan az amerikaiakat gondolják sekélyesebbnek, de a moziba járók sokkal tudatosabbak nálunk, hiszen Amerikán kívül könnyebb eladni mindent látvánnyal és ismert címmel.) Számokban kifejezve a Men in Black-sorozat első része Amerikában 251 millió dollár bevételt szerzett, a folytatás 190 milliót, míg az idei, közepesen gyenge harmadik rész már a 3D-vel együtt is csak 175 milliót, a világ többi részén azonban a 339 milliós nyitórész és a 251 milliós folytatást követően a MIB3 440 millió dollárig jutott el.

Azonban úgy tűnik, hogy a Sony mégis elégedett a film által elért eredménnyel (vagy csak ezt kommunikálják?), hiszen a Colmbia Pictures feje egy interjúban azt mondta, hogy a világszerte elért 615 millió dolláros bevételt követően, hogy a Men in Black, vagyis a Sötét zsaruk egy olyan sorozat, amely nem ért véget és "meg fogjuk csinálni a következő filmet, csak egyelőre még a mikéntje nem tiszta". Feltehetően sok függ a forgatókönyvtől, illetve Barry Sonnenfeld rendező és Will Smith időbeosztásától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Általános iskolában nekem tanítottak egy olyan tárgyat, hogy matematika. Ott jól megtanultam, hogy ha egy kisebb számból kivonjuk a nagyobbat, akkor az minusz lesz, negatív, kevesebb, mint nulla. Ha igazak a hírek (imdb-n is 225-öt írnak), hogy nagyjából 230 millióba került a MIB3, és 170-et hozott Amerikában, akkor hazájában a film anyagilag bukás. Hiába nem lesz sok film, ami több bevételt hoz, hiába rengeteg pénz és szép bevétel 170 millió egy filmnek, ha az a film 230-ból készült.
  • zetortraktor #10
    Elolvastad amit írtam? Az első négy szót legalább? Ha Amerikában bukta egy film, akkor nem is szokás folytatni. A MIB3 hol bukta? 170 millió dollár. Nem sok nagyobb bevétel lesz az idén.
  • Etinger #9
    Évek óta megy itt a trollkodás, hogy akármennyit kaszál egy film nemzetközileg, ha Amerikában bukta akkor bukta. Nem foglaltam állást, csupán rávilágítottam én is arra tényre, amire xido, miszerint mind a kommentelők, mind a cikkírók folyamatosan magukat cáfolják... Tisztelet a kivételnek (pl akár pont NEKED!)
  • COOLancs #8
    Nyilván ha egy film a költségeinek háromszorosát produkálja, az siker. Most ha csak az számítana hogy az USA-ban mennyit hoz, akkor az összes filmstudió rég csődbe ment volna.

    Ráadásul ez egy jó frenchise, mindenki ismeri, sok happy meal menűben el lehet adni a fröccsöntött J és K ügynököket. Hülyék lennének abbahagyni, de remélem nem várnak 10 évet a következő résszel.
  • Reg5 #7
    Ez szép és jó, csak 230 millából készült, tehát egyből nem olyan sikeres.
  • zetortraktor #6
    Szerinted Amerikában nem sikeres? Csak kevésbé sikeres, mint volt, de nem 70 millió dollárt hoz, mint egy John Carter vagy Torpedó, hanem 170 milliót, annyit, amennyit a sikeresnek tartott Thor vagy Amerika kapitány. És ha azoknak feleennyi nemzetközi bevétellel folytatása lett, akkor ennek nem egyértelmű, hogy lesz?

    A Jégkorszak 4 is béna Amerikában, de attól, hogy nem 200, csak 160 milliót fog hozni, még kurva sok pénzt hoz. Főleg, hogy a világon még sikeresebb, mint az eddigi részek. Szerinted lesz folytatása?
  • zetortraktor #5
    Pedig olyan egyszerű dolgok ezek. És mégsem érted? Mit kell neked ezen spekulálnod? Egy stúdió képviselőnek sem hiszel?
  • Skynet #4
    Ha megint ilyen minimal szerepet kap Tommy Lee Johnes akkor akár ki is törölhetik a 4. résszel...
    A 3. is harmatgyenge fos volt...
  • Etinger #3
    Absz következetlen a legtöbb cikk ami spekulál, lesz-e folytatás a bevételeket tekintve.
  • xido #2
    Na...most meg számít Amerikán kívül a siker?..eddig le se volt kakilva,ha amcsiban nem hozta meg a várt pénzmagot