Szekeres Viktor

Tovább halasztják a Horrorra akadva 5-öt

A legutolsó Horrorra akadva-filmet még 2006-ban láthattuk, s úgy tűnik, hogy még jó sokat kell várnunk a folytatásra, hiszen ismét elhalasztották a premierjét, ezúttal jövő tavaszra.

A The Weinstein Company, illetve a Dimension Films eredetileg idén tavasszal tervezte bemutatni a Horrorra akadva-széria (Scary Movie) ötödik részét, azonban pár hete arról adhattunk hírt, hogy 2013. januárjára került át a premier. A héten pedig újabb bejelentést tettel a gyártók, amely szerint január 11-e helyett április 19-én kerülhet moziba a horrorparódia. Hogy mennyire végleges a mostani időpont, azt inkább nem próbáljuk megjósolni, viszont az biztató, hogy erre a dátumra eddig még egyetlen film sem jelentkezett be.

Kérdés, hogy mennyire van bajban a projekt, mert nemrég hasonló, többszörös halasztgatáson ment át a Piranha 3DD is. Az alkotók ugyan biztatták a rajongókat, hogy nem kell vélni, a horrorfilm mozis premierje biztosított, azonban mint kiderült mozis premier és mozis premier között is van különbség, hiszen míg a Piranha 3D 2 470 moziban mutatkozott be és 10,1 millió dollár bevételt a premier hétvégéjén, addig a Piranha 3DD Amerikában mindössze 86 moziban kezdték adni (államonként átlagosban kettőben), s így csak 182 ezer dollárt termelt a nyitóhétvégéjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #5
    Hát ez, jó hír. :)
  • ktamas74 #4
    Kíváncsian várjuk a Horrora akadva 21-et is.. :))
  • Jawarider #3
    "Tovább halasztják a Horrorra akadva 5-öt" - nem bánjuk....
  • GaborT28 #2
    Hát erre a filmre semmi szükség. Ezek a paródiafilmek az utóbbi években egyre szánalmasabbak....
  • Alfa Of NS #1
    Gondolom a legnagyobb poén az egész filmben az lesz, amikor az összes szereplő egyszerre elkezd hányni