Szekeres Viktor

Folytatást kaphat az év meglepetésfilmje

Ahogy az lenni szokott, minden nyáron kiemelkedik bevétel szempontjából pár, eredeti koncepcióval bíró, nem folytatás vagy feldolgozás film. És ahogy lenni szokott, ezek sikere folytatást eredményezhet.

Az idei nyár egyik meglepetésfilmje Amerikában egyértelműen a Magic Mike. (Érdekesség, hogy a másik pedig az ugyanazon a hétvégén bemutatott Ted.) Steven Soderbergh filmje ugyanis alig 7 millió dollárból készült el, de már a nyitó hétvégéjén 39 millió dollárt termelt, ami azt is jelenti, hogy főszereplőjének, Channing Tatumnak idén meglesz a harmadik, 100 millió dolláros amerikai bevételt elérő főszerepe. Most lehet csak sajnálni, hogy a G.I. Joe folytatásának premierjét elhalasztották, hiszen az lehetett volna a negyedik "százas" filmje, igaz abban mindössze mellékszerepben domborított volna eredetileg.


Tatum részvétele a Magic Mike-ban már csak azért is kiemelendő, mert a film történetének az ő tapasztalatai szolgáltatták az alapokat, s ezért producerként is helyet kapott a stáblistán. Így mindenképpen hitelesnek tekinthető az angol Glamournak adott interjúja, melyben elmondta, hogy mindenképpen benne lenne a Magic Mike folytatásában, s már dolgoznak is társaival a koncepción. A célja az, hogy még nagyobb és még látványosabb legyen a Magic Mike 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!