Szekeres Viktor

Ősszel elkészül 2012 egyik nagy sikerének folytatása

Itthon nem volt nagy siker a 21 Jump Street című tévésorozat mozifilmes adaptációja, azonban Amerikában akkorra bevételt hozott, hogy muszáj folytatást készíteni.

Már ősszel elkezdik forgatni a 21 Jump Street - A kopasz osztag című krimikomédia második részét, ezt mondta legalábbis a Columbia Pictures elnöke a The Hollywood Reporternek adott interjújában. Doug Belgrade elmondta, hogy nagyon kevés olyan színész van, akik romantikus filmekben, komédiákban és akciómozikban is megbízhatóan tudják hozni magukat, de a 21 Jump Street - A kopasz osztag főszereplője, Channing Tatum ilyen.


Az idei év valóban nevezhető Tatum évének, hiszen a színész zsinórban három 100 milliós sikerben tűnt fel: februárban a Fogadom című filmben, tavasszal a 21 Jump Street - a kopasz osztagban, míg júliusban a Magic Mike-ban. Mi lett volna, ha nem halasztják el 2013-ra a G.I. Joe: Megotorlás premierjét? A 42 millió dollárból forgatott 21 Jump Street egyébként Amerikában 138, a világ többi részén pedig 59 millió dollár bevételt hozott - látványos, hogy inkább az amerikaiak voltak fogékonyak a film humorára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    Azért vígjátékhoz képest elég kevés poén van benne...kb a fele után meg feltűnően leül az egész film.