Szekeres Viktor

Újabb sikersorozat Magyarországon

Július 1-én új amerikai vígjáték-sorozat indul a TV2 csoport férfiakat megcélzó legfiatalabb csatornáján: a Franklin és Bash első szezonja vasárnap késő esténként látható a PRO4-en.

A TV2 tájékoztatása szerint az amerikai sikersorozat alkotói semmit nem bíztak a véletlenre, tehetséges színészekkel, a humort és a drámát megfelelően elegyítve készítették el a Franklin és Bash-t. Adott két fiatal ügyvéd és barát, Jared Franklin és Peter Bash, akik minden lehetőséget megragadnak, hogy ügyfeleket szerezzenek maguknak. Megnyerő egyéniségük és alakításaik miatt aztán hamarosan óriási kiugrási lehetőséget kapnak, amikor felajánlanak nekik egy nagymenő állást: a két fiatal ügyvéd közösen vezethet egy csapatot az egyik leghíresebb jogi irodánál. Franklin és Bash vakmerő és pimasz stílusukkal teljesen felkavarják a konzervatív cég mindennapjait.


A sorozatot, amelynek két főszereplője Breckin Meyer és Mark-Paul Gosselaar viszonylagos sikerrel sugározza az amerikai TNT csatorna - náluk egyébként a nézők tárgyalótermekben zajló csatározások második szezonját kísérhetik figyelemmel. A sorozat premierjére a PRO4-en kerül sor július elsején, vasárnap, 23:00-s kezdéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!