Szekeres Viktor

Íme a TV2 új, milliárdos szuperprodukciójának előzetese

A TV2 vélhetően több százmillió forintot fog költeni új szuperprodukciójára, s akkor még nem is beszéltünk a licencre eddig elköltött összegről. Mindenesetre az előzetes más meg is érkezett.

A hazai tévés piac egyik legrosszabbul őrzött titka volt, hogy a TV2 lecsapott a The Voice című valóságshow formátumra, melyről bővebben már beszámoltunk egy korábbi cikkünkben. Ahogy az várható volt, a Megasztár tegnapi fináléja alatt a csatorna el is kezdte promózni új szerzeményét, mely egyelőre azt a címet viseli, hogy "The Voice - Magyarország hangja". Arról már nem szól az előzetes, hogy a TV2 mikor tervez előrukkolni az új reality-vel: ősszel vagy esetleg tavasszal.


Mindez egyébként azt is jelentené, hogy a csatorna pihenőre küldő a manapság mindössze egymillió nézőt lekötő Megasztárt, mely pihenő a The Voice sikerétől függően akár permanens is lehet. A premierdátum mellett egyébként az a legnagyobb kérdés az új formátummal kapcsolatban, hogy melyik napon fogja bevetni a csatorna, vagyis hogy szombati adásokkal fel meri-e vállalni a közvetlen versenyt az RTL-es X-Faktorral (vagy Csillag születikkel), vagy pedig a konfrontáció nélküli utat választva a péntek estékre lövi be új valóságshow-ját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szgege #8
    Részemről már én is nagyon unom ezeket a "tehetségtelen" kereső műsorokat. Egyet nem értek,lassan Dunát lehet rekeszteni a sok haknisból. Mi a frászból élnek meg?
  • DrTre #7
    Miért? Szeretném ha kifejtenéd, hogy miért nem kérdezhetem komolyan.

    Mert a megasztárban számít az előadás módja? Amatőrök próbálnak előadni? Ez számít bele a produkcióba? Nyert már úgy vki, hogy jobban adott elő, mint ahogy énekelt? Mindegyik ilyen tehetségkutatónak az a célja, hogy a legjobb hangú énekest hirdesse győztesnek. Az, hogy konkrétan ez a műsor úgy kezdődik, hogy nem látják őket és úgy döntenek a sorsukról, semmi pluszt nem ad hozzá a tehetségkutatáshoz, mert később ugyanúgy a legjobb hang győz, illetve a nézők döntenek úgyis, akiknek persze nem a hang a legfőbb szempont, hanem a szimpátia, ami bármi lehet(lásd első csillag születik). Az idol-okban is mindig énekes nyer, hiába lehet fellépni bármivel.

    Tehát kérdezem én komolyan, ismét, eddig mi számított?
  • winnie #6
    ugye ezt nem komolyan kérdezted?
  • DrTre #5
    Azt mondja, hogy itt csak a hang számít. Akkor a megasztárban mi?
  • kjhun #4
    Hát ja, ennyi pénzt elkölteni ezekre a zenei tehetségtelen-kutató versenyekre.

    Telne rá egy-két sorozatra belőle.
  • erahurka #3
    Annyira utálom ezeket a műsorokat. Inkább csinálnának valami jó sorozatot. Egy jó magyar krimit vagy mittomén.
  • Guren #2
    a the voice az egyetlen tehetségkutató, amit végig bírtam nézni. valamiért szórakoztatóbb meg színvonalasabb, mint a többi tucatszar hasonló műsor. már most borítékolható, hogy a magyar változat meg sem fogja közelíteni az eredetit és egy igénytelen fos lesz, 4 köcsög edzővel.
  • Béka Benő #1
    "A TV2 vélhetően több százmillió forintot fog költeni új szuperprodukciójára..."
    Helyesebben ez így lenne:
    A TV2 vélhetően több százmillió forintot fog tisztára mosni új szuperprodukciójával.