Szekeres Viktor

Chuck Norris visszatér

Akinek Chuck Norris-elvonási tünetei voltak, annak már nem sokáig kell kitartania, hiszen a TV2 úgy döntött, hogy egy hétköznapunk sem telhet el a szakállas igazságosztó nélkül.

Aki Chuck Norrisra kíváncsi, annak nem kell ősszel moziba mennie, hogy láthassa a The Expendables - A feláldozhatók második részében, és a porosodó videókazetták között is felesleges turkálnia, hiszen a TV2 gondolván a rajongókra ismét elkezdi adni a színész nagysikerű tévésorozatát, a Walker, a texasi kopót. Ki tudja, hogy erre hányadik alkalomra kerül sor, de mindig lesznek olyanok, akiknek kimaradt az életéből a széria. Aki kíváncsi az egykori első epizódra, annak július kilencedikén 15:20-kor kell Magyarország második legnézettebb tévécsatornájára kapcsolnia.


A sorozat legelső epizódja kétszeres hosszúságú lesz, a címe 'A Rangerek törvényei', s Norris mellett feltűnnek benne a Walker, a texasi kopó jól ismert szereplői, a Dallas Apriljeként befutott Sheree J. Wilson, Noble Willingham és Clarence Gilyard Jr. A történet a TV2 leírása szerint a következő: "Walker egy barátját meggyilkolják egy bevetés során. A tettes felderítése és a meggyilkolt rendőr ügyének átvétele Walkerre hárul, aki személyes ügyként kezeli az egész nyomozást."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!