Szekeres Viktor

Újabb sorozatát tünteti el a TV2

Úgy tűnik, hogy a TV2-n egy ideig felesleges lesz keresni a Hawaii Five-0 folytatását, ugyanis a csatorna az egyik kisebb adójára száműzi az Amerikában igen sikeres sorozatot.

Nem is olyan rég még a TV2-t dicsérték a sorozatrajongók, hogy alig pár héttel az amerikai premier után bemutatja a 2010-es év egyik sikersorozatát, a Hawaii Five-0 című krimiszériát. Azonban ezeknek az ambiciózus terveknek csúnyán keresztbe tett az RTL Klub az X-Faktorral, így a TV2 éppen a krimi tervezett időpontjára, péntekre menekítette ki valóságshow-ját, a Megasztárt, így el kellett tolni az epizódok leadását.

Később sor került a Hawaii Five-0 premierjére, de a nézői érdektelenségnek köszönhetően viszonylag hamar le is került a műsorról a sorozat, hogy aztán nemrég hétvégén adja le a csatorna az 1. évados epizódokat. Nos, azóta kiderült, hogy mikor lesz látható a folytatás. A TV2 után ugyanis a PRO4 is elkezdte sugározni a szériát, mely a hétköznapi adásidőpontokat nézve június 27-án 19 óra 10 perckor fog folytatódni a 2. évad első epizódjával. (Akinek nincs PRO4-e az a sorozatot ősztől a Universal Channelre kapcsolva is megnézheti majd.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sagozaogar #1
    "Akinek nincs PRO4-e az a sorozatot ősztől a Universal Channelre kapcsolva is megnézheti majd."

    Vagy ami inkább valószínű: letölti torrentbe!