Szekeres Viktor

Ez zsír!

A FEM3 tovább bővíti sajátgyártású produkcióinak sorát, ezúttal egy életmód magazint indít el, melyben a mostani divatnak megfelelően egy celeb és egy szakértő is részt fog venni.

Ez Zsír! címmel jövő héten, május 27-én vasárnap délelőtt debütál a TV2 Csoport női csatornájának, a FEM3-nak a legújabb műsora. A vasárnap délelőttönként látható életmód magazin elsősorban a fogyókúrával, illetve az életmódváltással kacérkodó női nézőknek szól. Minden adásban két stúdióvendég, egy ismert ember és egy szakértő vagy orvos beszélget az aznapi adás fő témájáról.


A Takács Nóra műsorvezetésével készülő produkció vasárnap 10:25-kor mutatkozik be az Átszab-lak legújabb epizódja után. Aki azonban nézi a LifeNetworköt, annak ez a műsor ismerős lehet, hiszen az Origó csatornáján már április végén elindult, sőt, az első részt már a neten is megtekintheti az, akinek nem derogál életmód magazint monitoron nézni.


szólj hozzá: EZ ZSÍR 1. adás

Frissítés: A TV2 tájékoztatása szerint egyelőre késik a műsor indulása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Az is ér a statisztikáknál, hogy rákattintottam a cikkre, majd a FEM logót meglátva olvasatlanul görgettem le ide? Ilyen ganajnak minek reklámfelület?