Szekeres Viktor

A TV2 valóságshow-ja lett a legjobb

A Critics Choice TV Awards díjátadóján Los Angelesben az amerikai tévékritikusok a TV2-n hamarosan képernyőre kerülő The Voice-t választották a legjobb énekes tehetségkutató formátumnak 2012-ben.

Az Egyesült Államokban az NBC csatornán már kétszer is nagy sikerrel futott a The Voice, nem kisebb nevekkel a Mesterek között, mint Christina Aguilera, Adam Levine, a Maroon 5 énekese, Cee Lo Green és Blake Shelton. A csatorna hamarosan indítja a harmadik évadot is: az első adás a tervek szerint szeptember 9-én lesz.

A The Voice a nézők mellett a televízió kritikusokat is meghódította. Szavazataik alapján a Los Angelesben megrendezett Critics Choice TV Awards 2012-es díjátadón a legjobb verseny-reality kategóriában is diadalmaskodott a műsor. Persze nem csak az Egyesült Államokban, de a világ minden táján hatalmas siker a The Voice: az Egyesült Királyságban június 2-án ért véget a tehetségkutató első szériája, melyben a Mesterek között szerepel Tom Jones, valamint a Black Eyed Peas-ből ismert will i. am. is. A tehetségkutató első adásai átlagosan több mint 10 millió nézőt vonzottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    Okosabb vagy ... 1 a 100 ellen ... összeesküvők ... stb-stb ... nem írtam olyat, hogy tehetségkutatóról van szó. Úgy általában.
  • zetortraktor #3
    Milyen licencelt műsora volt a TV2-nek?
  • Laza #2
    Na meg még szerencse, hogy a TV2 minden licencelt műsort lejárat és szart csinál belőle ... szóval a cím még ennek fényében sem állja meg a helyét.

    Egyre szánalmasabb ez a Blikk stílus Ettől az embertől.
  • 0Fritz0 #1
    "A TV2 valóságshow-ja lett a legjobb"

    Nem a TV2-é, csak licenceli és még el sem indult.