Szekeres Viktor

Pár celeb miatt lekerül adásról a TV2 sikersorozata

Szünetre vonul a Jóban Rosszban, azonban a szappanopera híveinek nem kell bánkódniuk, hiszen az uborkaszezonban jó pár celebet nézhetnek ahogy nagyokat esnek vagy küszködnek.

Június 29-én még látható lesz a TV2 műsorán a Jóban Rosszban című szappanopera, de ezt követően a csatorna nyári szabadságra küldi a szériát, hogy vélhetően egy-másfél hónap elteltével térjen vissza a képernyőre. Természetesen a csatorna gondoskodott helyettesről, hiszen július másodikától egyrészt meg fog rövidülni a 19:30-as kezdési időponttal rendelkező Aktív esti adása, hiszen már 20:05-től adásba kerül az Ezek megőrültek!, hogy azt követően 21:15-kor kezdődhessen az esti sorozat vagy film.

Még mielőtt azonban valaki megörülne, hogy új epizódokkal térnek vissza az eső-kelő celebek Majka és Rákóczi Ferenc műsorvezetésével, jeleznénk, hogy a TV2 csak ismételni fogja a szórakoztató műsort, mely annak idején hatalmas siker aratott a nézők körében, még a Való Világot is megverte nem egyszer. Azonban a TV2 a siker hatására elbízta magát és azonnal le is forgatott egy második évadot, ami már nem hozta izgalmi állapotba a közönséget, így a műsor feltehetően elhalt, legalábbis már másfél éve nem készültek hozzá új epizódok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gergely1991 #1
    Ez a nyár is jól kezdődik.....no komment....-.-