Szekeres Viktor

Itt a 20 perces előzményvideó a Trónok harca 2. évadhoz

Az HBO újabb remek videóval ajándékozta meg a Trónok harca rajongóit. Ezt egyébként hétfőn magyar felirattal is leadja a magyar HBO, sőt, még az HBO Go adatbázisába is felkerül.

Az HBO nem fukarkodik a promócióval, ha a Trónok harcáról (Game of Thrones) van szó, amit remekül mutat az is, hogy a megannyi előzetes mellé összedobtak egy 20 perces kisfilmet is a sorozatot reklámozandó. A filmecskéből a feledékenyebbek emlékeztethetik magukat arra, hogy mi minden történt az első szezonban, valamint bepillantást nyerhetnek az április elsején startoló második évadba is, melyet itthon felirattal április másodikától, szinkronnal pedig április tizenötödikétől láthatunk.


A sok reklám, a remek kritikai és nézői visszhang, valamint az HBO-rekordot jelentő DVD-eladások mind-mind arra utalnak, hogy a sorozat második szezonja sikeresebb lesz, mint az első, mely sokak szerint csalódást keltő nézettséget produkált. 2,5-3 millió nézőt ugyanis sokkal olcsóbb szériák is produkáltak és produkálnak a csatornán, s a Trónok harca esetében nagy veszteség lenne, ha csak pár szezont élne meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #2
    Csak mutatnák már be végre...:)
  • FoodLFG #1
    Berosálok!