Szekeres Viktor

Harmadik szezonja is lesz a Trónok harcának

Az HBO nem várt sokáig a Trónok harcával kapcsolatos jó hír bejelentéséve, a sorozat majdnem 4 milliós amerikai nézőserege bebiztosította a harmadik szezont is, mely jövőre kerül a képernyőre.

Az HBO olyannyira megörült a Trónok harca (Game of Thrones) című sorozata sikerének, hogy jelezték a készítőknek, David Benioffnak és D.B. Weissnek, hogy igényt tartana a következő, szám szerint harmadik évadra is. Mindez azt jelenti, hogy az írók nemsokára neki is állhatnak az epizódok írásának, amik a George R.R. Martin-féle fantasy-ciklus harmadik kötetének, a Kardok vihara első fele alapján készülnének.

A készítők amint végeznek a 10 epizód megírásával (a hírek szerint George R.R. Martin ismét lehetőséget kap ezek közül az egyik elkészítésére), részt vesznek a casting folyamat kezdeti állomásain, majd pedig valamikor az év második felében elkezdhetik forgatni a 3. évadot, melyben a tervek szerint ismét újabb nagy helyszínekkel ismertetnék meg a nézőket: az első évadban a sorozatnak otthont adó Észak-Írország mellett többek között Máltán forgattak, míg a másodikban eljutottak Horvátországba és Izlandra is. A 3. szezon premierjére, ahogy idén is, tavasszal kerülne sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #4
    Eddig úgy tudtam a harmadik kötetet két évadosra tervezik majd. Ez lenne a legjobb, olyan pörgés van benne néhol, hogy simán kihozható belőle két évad.
  • kalapos01 #3
    Inkább kevesebb, De adja isten hogy végigvigyék a könyvet.
  • Wittgen #2
    Ezek szerint nem annyi évad lesz, ahány kötetes a sztori, hanem több.
  • theCREATOR #1
    Welcome!