Szekeres Viktor

Újabb sikeres filmsorozatból lehet tévésorozat

Azt még nem tudni hogyan, de az már biztosnak tűnik, hogy az MTV tévésorozatot akar készíteni a Sikoly című horrorsorozatból. Egyelőre még keresik a projekt íróját, ami így 2013 előtt biztosan nem kerül képernyőre.

Igencsak meglepő hír pattant ki tegnap, az MTV filmes díjátadójának, az MTV Movie Awards közvetítése közben. A TvLine információi szerint ugyanis a "zenecsatorna" a 90-es években a slasher filmes műfajba életet lehelő Sikoly (Scream) alapján tervez tévésorozatot készíteni. Az ötlet annyira kezdeti fázisban van, hogy még írója sincs a pilotnak, mindössze annyi vehető biztosra, hogy Tony DiSanto és Liz Gateley producerek kezében fog formálódni a projekt, melyben még azt sem tudni, hogy a Sikoly rendezője, Wes Craven, valamint kitalálója, Kevin Williamson részt fog-e venni.


Az MTV-nek nem ez lesz az első mozifilmes feldolgozása, hiszen tavaly mutatták be a Teen Wolf - Farkasbőrben (Teen Wolf) című sorozatukat, mely éppen tegnap folytatódott a második szezonnal. Ennek az eredetije még a Sikolynál is régebbi film, Az ifjú farkasember című családi komédiát 1985-ben mutatták be Michael J. Fox főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!