Szekeres Viktor

Megmenthetik a The River című horrorsorozatot

A horrorfilmes műfaj kedvelői minden bizonnyal örültek a The River című tévésorozatnak, azonban úgy tűnik, hogy a szélesebb közönséget már nem nagyon érdekelte.

Mindössze nyolc részes első évadot rendelt be tavaly májusban az ABC a The River című sorozatból, mely koncepciójában hasonlít az egyik készítő, Oren Peli mozifilmjére, a Paranormal Activity-re. A sorozat története szerint egy népszerű természetfilmes személyiség eltűnik az Amazonas vidékén, s egy kis csapat indul a keresésére. A kis csapat az utazás és a kutatás finanszírozását úgy oldja meg, hogy egy tévés producert és operatőröket is visznek magukkal, hogy tévéműsort készítsenek a mentőakciójukról.


Elsőre érdekesen hangzik a The River koncepciója, azonban a sorozat már a premiertől kezdve küszködött azzal, hogy felkeltse a közönség figyelmét. Úgy tűnik, hogy a moziban nagyon sikeres, videókamerázós műfajt tévében már sokkal nehezebb eladni. Ez meg is mutatkozott a nézettségen, ugyanis az évadzáró epizódot mindössze 4 millióan kísérték figyelemmel, ami szinte biztos, hogy a széria végét jelentheti az ABC-n.

Azonban más csatornán még folytatódhat a sorozat, és a legújabb hírek arról szólnak, hogy a Netflix streamszolgáltató tárgyalásokat kezdeményezett az ABC stúdiójával a The River átvételéről és folytatásáról. Ez nagyban hasonlít a DirecTv nevű kábelszolgáltató taktikájára, mely a Tiszta szívvel foci és A hatalom hálójában című sorozatokat mentette meg pár éve, mindkettőnek a 4. és 5. szezonját finanszírozták meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Erpy #2
    Szerintem is jó kis sorozat, kár lenne ha kaszálnák.
  • Khabbas #1
    Nekem tetszett a sorozat, jó lenne ha megmentenék.