Szekeres Viktor

Az első videó a The Walking Dead 3. évadból

Messze még az október, de a The Walking Dead szereplői nem lazsálnak és már el is kezdték forgatni a népszerű zombisorozat harmadik szezonját, mely már 16 epizódot fog tartalmazni.

A napokban ismét elkezdődött a tavalyi évad egyik legnézettebb drámájának, a The Walking Deadnek a forgatása, a készítők immáron a harmadik évadon dolgoznak. S ezen forgatáskezdés alkalmából a sorozatnak otthont adó AMC csatorna készített is egy rövid videót, melyben a színészek és a készítők nyilatkoznak röviden, miközben beleleshetünk abba is, hogy milyen jelenetek lesznek benne a harmadik szezon első részében.


Arról még nincs információ, hogy mikor fog indulni a The Walking Dead harmadik szezonja, de vélhetően ismét októberi starttal számol az AMC. Az viszont már biztosra vehető, hogy a meglehetősen rövid első szezon és a 13 részes második után a harmadik még hosszabb lesz, 16 epizódot fog számlálni, melyet ketté vágva mutatnak majd be, nagyjából úgy, ahogy a második évad is képernyőre került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #2
    Ott a közepe felé tényleg a zombinak magyarázzák hogy mi lesz a dolga? :D:D
  • tomboy013 #1
    Remélem izgalmasabb lesz mint a 2. évad. Abból eddig 6 részt bírtam megnézni de őszintén szólva nem sok kedvem van tovább nézni...