Szekeres Viktor

Gyilkosságszámláló követi az MTV egyik legnépszerűbb műsorának eseményeit

10-15 másodperces "Hullaszámláló" kisvideókba tömörítve jelennek meg az MTV honlapján a Death Valley horrorkomédia mészárlásai, miközben azt is láthatjuk, hogy éppen hány gyilkosságnál tart a sorozat.

Az MTV Hungary legújabb saját gyártású ál-reality-jében San Fernando völgyének rendőrosztagát követhetjük nyomon, akik nem mindennapi foglalatossággal ütik el napjaikat. Számukra a világon az a legnormálisabb dolog, hogy zombikat, vámpírokat és vérfarkasokat gyilkolnak rendkívül változatos módokon. Láncfűrésztől elkezdve shotgunig mindent bevet a csapat a szörnyek ellen. A horrort komédiával, reality-vel és zsarufilmekkel ötvöző sorozat jelenleg a magyar MTV egyik legnézettebb műsora.


Mostantól pedig, egyfajta bónuszként, az MTV honlapján elérhető lesz egy gyilkosságszámláló is, aminek a lényege, hogy mutatja, hány skalpnál jár a sorozat, sőt, visszanézhetőek is a sokszor szürreálisba hajló mészárlások. A Death Valley minden vasárnap este 22.00-tól látható az MTV Hungary műsorán. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy lesz-e második szezonja a szériának.




Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #2
    "MTV Hungary legújabb saját gyártású ál-reality-jében" ? Magyar gyártású? Legújabb? Lement az első évad már mikor (külföldön) :D
    Amúgy nagyon jó sorozat, nekem bejött. Nem kicsit agyament.
  • koschwarz #1
    tudom mit gondolhat a legtöbb ember elsőre erről a sorozatról így első olvasásra, de higgyétek el: eszméletlen vicces! csak ajánlani tudom.