Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a The Walking Dead 3. szezonjában

Nemcsak egy "főgonosszal" gyarapodik a The Walking Dead harmadik évados szereplőgárdája, de egy ismerős arcot is viszontláthatnak a sorozat rajongói a folytatásban.

Órák kérdése és véget ér a The Walking Dead című zombis sorozat második szezonja, de már egy ideje a 3. évaddal kapcsolatos hírek tűnnek fel, hiszen az írók elkezdtek ötletelni, nemsokára elkészülnek az első forgatókönyvek, hogy a forgatás elkezdődhessen májusban. A korai kezdésre azért van szükség, mert az AMC csatorna berendelése alapján a következő szezon már 16 részes lesz, a tervek szerint két 8 epizódos etapra szétbontva. (Az AMC törekvése a minél több epizód irányába érthető, hiszen a The Walking Dead minden idők legnézettebb kábeltévés sorozata lett a kereskedelmi korosztály körében, de az országos lefedettségű csatornákon is a legnézettebb drámák között van, olyan szériákat verve, mint a Helyszínelők vagy A mentalista.)


A harmadik évaddal kapcsolatban korábban már kiderült, hogy abban szerepelni fog a képregényekből jól ismert Kormányzó (David Morissey fogja alakítani), s tegnap az is biztossá tűnik válni, hogy visszatér a sorozat a Michael Rooker által alakított Merle karaktere, akit a mostani szezonban is láthattunk. A színész mindezt a WonderConon árulta el a rajongóknak, s bár részletekbe nem bocsátkozott, annyit azért elmondott, hogy mindehhez tíz kilót fogynia kellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #10
    Zseniális társadalomkritikák, hogy a falnak ne rohanjak. Romero előtt is ugyanazt képviselték a zombik, még akkor is, ha senki nem akart semmi kritikát, s ezt azóta és emlegetik páran, hogy Romeri meg a társadalomkritika. Azt hiszem, a zseniális szó értelmezét el kéne előbb sajátítani. Pofonegyszerű, esetleg. Zseniális? Nem.
  • Szolnokboy1 #9
    hát az új filmjei tényleg a szemét kategóriát képviselik, de Romero akkor is műfajteremtő volt, korai filmjei egytől egyig zseniális társadalomkritikák. ha ő nincs, most Walking Dead se lenne.
  • Narxis #8
    Ezzel teljesen egyetértek. Reméljük kicsit változnak majd a dolgok.
  • tteron #7
    ŐŐŐ, Romero-t mint szemét zombiirtós filmgyártóként aposztrofálni... Hát a nagyot mondó legény tipikus esete (de ez nagy lyuk lövés :)))
  • Jawarider #6
    Szökést leszámítva nem néztem sorozatokat, de a walking dead nagyon lekötött. Egy idegesít : azok a fránya dögök, hogyhogy nem haltak még éhen. De lefosom, élvezem a sorozatot.
  • yesname #5
    Pedig igazuk van, mert ez az lett sajnos. Nem ROmeros agyatlanságnak kellene lennie, hanem annak aminek indult és első évadban is volt: a kiégett világban haladnia előre a csapatnak keresni másokat, túlélőket, új helyeket megismerni, őj kalandokba keveredni.
    Sajnos showrunner váltás volt és meg is van az eredménye: ez is egy szimpla barátok közt lett, mint ahogy manapság ezt a műfajt sci-fi-ként vagy horroként adják el. Attól, hogy kitalálnak egy sci-fi vagy horror hátteret mé nem lesz az a sorozat. Arról is kéne szólnia...
    A készítők meg csodálkoznak, hogy mi lehet az oka a Terra Nova, SG:Universe, Alcatraz stb. bukásának. Hát az kéremszépen hogy a scifiként, horroként reklámozott sorozatok célközönsége nem azt kapja aminek eladták.
    Ez még tartja magát, mert azért van egy féle hangulata, de én is úgy vagyok vele ha a 3. évadban nem mennek tovább kasza. Mert ez így szar lesz hosszú távon. Sci-finél, horronál nem a belső közösségi viszályoknak, emberi balfaszságoknak kéne eéútárben, fővonalban lennie.
  • Chocho #4
    Akik fikázzák, egyszerűen nem értik, hogy ez nem egy akciós zombiirtós szemét. Akinek az kell, nézze Romero újabb filmjeit.

    Én várom a 3. évadot, de Merle visszatérése elég meredek lenne. Persze csak ha nem csak visszaemlékezés képében, de igazi túlélőként jelenne meg.
  • scagnetti #3
    Már megint a "Barátok Közt" összehasonlítás! Szánalmas és lejárt lemez már! Nem kellene ennyit nézni, és akkor unalmas sem lenne számotokra a Walking Dead.
  • CybeRick #2
    A "Farm ahol élünk" "Barátok közt" zajló zombis évad után jól jönne némi akció is. Azért így is üde színfoltja a jelenlegi sorozatoknak :)
  • Laza #1
    Nem ismerem a képregényt, de remélem a 3. évad valamivel 'izgalmasabb' és mozgalmasabb lesz, mert ez a 2. évad összességében halál unalmas volt. Végig vártam a katarzist, de valahogy nem akart jönni. Ez a farmos tökörészés nem igazán jött be ... persze a dráma jó volt, csak hát ez a farm ...

    Gondolom nem találom fel a spanyol viaszt, ha arra tippelek, hogy a 3. évadban a 'másik csoporttal' lesz esetlegesen összetűzés. Már a 2. évad végére is ezt tippeltem volna.