Szekeres Viktor

Gondok a Supernatural háza táján

Távozik a sorozattól a Supernatural történetének irányát meghatározó író, ami azt jelenti, hogy a nyolcadik szezonban már más fogja vezetni az írógárdát. Már persze, ha lesz nyolcadik szezon.

Itthon még csak a 3. évadnál jár, de Amerikában már a hetediket tapossa az Odaát (Supernatural), melynek mostani évada elfogadhatóan teljesít nézettség szempontjából, nagyjából annyian nézik a sorozatot, mint itthon a Barátok közt című szappanoperát. Éppen ezért szinte biztosra vehető, hogy ősztől a nyolcadik évadban tovább dobogtathatja a lányok szívét a két főszereplő, Jared Padalecki és Jensen Ackles.

Azonban ebben a nyolcadik szezonban már nem a mostani sorozatkoordinátor és kreatív főnök, Sera Gamble, hanem Jeremy Carver fog utat mutatni, hiszen Gamble úgy döntött, hogy távozik a produkciótól és saját projektjeivel fog foglalkozni annak reményében, hogy valamelyikre lecsap az egyik csatorna. Gamble egyébként az 5. évad után vette át a marsallbotot a Supernatural készítőjétől, Eric Kripkétől.

A Supernatural sorsáról legkésőbb május közepéig fog döntés születni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CyberKecsi #5
    Az 5. évadig jó volt, sztem elmentek a végletekig, és ez az utolsó 2 évad elég light-os lett.. Bár mint nagy Supernatural fan megnézem, sőt 1-2 rész nem is rossz, de igen, sokkal gyengébb mint az első 5 évad.
  • a_n_d_r_e_w #4
    Hat szvsz az 5. mar minden volt csak nem SupNat, erett a valtas es a csaj egesz jol helyrehozta a 6-ra, de a 7. kicsit gyengecske, mintha nem talalnak a helyet. Remelem az evadzarora osszeszedik es johet Jeremy megint valami ujjal.
  • maci84 #3
    Mi se nézzük a 6os évadtól. Ultra gagyii lett. Ráadásul az 5ödik vége hatalmas, jó kis lezárás volt.. Valaki mondja már meg, azért helyre rázódott a sorozat? Mert még mindimális érdeklődést mutatnék iránta..:)
  • Xerox10 #2
    "Már persze, ha lesz nyolcadik szezon. " VS " ezért szinte biztosra vehető, hogy ősztől a nyolcadik évadban tovább dobogtathatja a lányok szívét". Mindenesetre nálam a sorozat az 6. évadtól teljes mélyrepülésbe kezdett.