Szekeres Viktor

Az RTL az első és a harmadik a nézettségi versenyben

Az elmúlt héten jó eredményt ért el a Cool, ugyanis átlagosan a fiatal felnőtt nézők 5.7%-a volt kíváncsi az általános szórakoztató csatornára teljes napban, főműsoridőben pedig 6.2%-a.

Tovább tartja jó formáját az RTL kábelcsatornája, a Cool, mely a teljes napot figyelembe véve holtversenyben a harmadik helyen végzett a nézettségi versenyben az m1 csatornával, főműsoridőben pedig a harmadik legnézettebb volt a 18-49 éves korosztály körében, a két nagy kereskedelmi csatorna mögött. Az RTL Kábeltelevízió közlése szerint így legfőbb konkurensét a Viasat3-at mindkét idősávban sikerült megelőzni a kereskedelmileg fontos célcsoporton.

Szerda este volt a legsikeresebb a Cool, ekkor az éppen televíziót nézők 8,1%-át ültette a képernyő elé a kereskedelmi célcsoportból. A Cool legnézettebb műsora a szerdán 21:15-kor sugárzott Dr. Csont epizód volt, amely 9,7%-os közönségarányt ért el. Dr. Csont mellett a CSI sorozatok, Castle és a Gyilkos elmék is csatornaátlag felett teljesítettek a 19. héten. (Természetesen mindegyik rész más csatornákon látott epizódok ismétlése volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!