Szekeres Viktor

AZ RTL Klub továbbra sem hagyja élni a TV2-t

Itthon továbbra is az RTL Klub Csillag születik című valóságshow-ján csüngenek a legtöbben, a reality eddigi öt adása nyerte az éppen aktuális hét nézettségi versenyét.

Szombaton a Csillag Születik zsűrije kiválasztotta azt a 12 produkciót, amely immár az élő adásokban bizonyíthat. A végső döntést az ekkor televíziót néző 18-49-es korosztály 39,5 százaléka követte figyelemmel a kereskedelmi korcsoport körében felállított toplistán a 15. héten is a valóságshow végzett az első helyen.

A 18-49-es korosztály körében felállított 15. heti nézettségi toplista első 10 helyén RTL Klubos műsorok találhatóak, de csak akkor, ha például a lista harmadik, negyedik, ötödik és hetedik helyét elfoglaló Barátok közt-adásokat külön kezeljük. A hét második legnézettebb produkciója az Arany iránytű című fantasy lett (32,6%), a James Cameron rendezte Titanic pedig a hatodik helyet szerezte meg 27,5 százalékos közönségarányával a 18-49-es korosztály körében, míg a Bakancslista a tizediket (25,1%).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #3
    Ne magadból indulj, arról nem én tehetek, hogy neked egy ilyen színvonalas esemény nem a kedvenced. Sajnos nem rólad mintázzák a a műsorokat, vagyis csak részedről sajnos, nekünk szerencsére.
    És hogy mi hülye vagyok-? Nos max egyedül lehetek hülye, de azért te se vagy ügyetlen! Ha olvastál volna róla, akkor tudnád, hogy nagy felháborodást keltett az, hogy a TV2 a Pro4-re pakolta a BL-t! Hiszen sokaknak nem volt fogható! Azért egy országosan fogható csatornának nagy előnye van! Nem?
    És igen, hiszem hogy jobb a nézettsége. Manapság már azt is megtehetik, hogy felveszik és késleltetve nézik meg, hogy a retkes sorozatairól se maradjanak le, szóval ez a nézettségi adat ma már semmit sem jelent!
    Nem mellesleg engem elmúlt 20 évben egyszer sem kerestek meg. Semmilyen formában!
  • zetortraktor #2
    LOL. Komolyan azt hiszed, hogy a TV2 meg fogja verni az RTL sorozatait egy focimeccsel? Egy külföldi meccsel? Kit érdekel manapság ilyesmi. Pár milliárdos rugdossa egymást és fetreng a földön. Majd holnap megnézem a gólokat.

    Azt pedig már korábban bejelentették, hogy az elődöntőket és a döntőt fogják adni.

    "Ugyanakkor gusztustalan is egyben, hiszen korábban azért pakolták át a kisebb csatornára, mert nem hoz elég nézőt! Bezzeg most számítanak a sok szempárra mi???"

    Ti ilyen nagyon hülye vagy? Mit nem értesz ezen? Azokat a meccseket, amiket nem néztek, a kis csatornára tettek, amit így egy csomóan megismertek. Amiket azért jobban fognak nézni (de nem jobban, mint az RTL-t), azt a TV2 adja.
  • donceleger #1
    Majd ma este kell megnézni az adatokat!
    Ezt a BL meccset már nem merték odaadni a PRO4-nek! Én korábban úgy tippeltem, hogy csak a döntőt fogja a csiga tévé közvetíteni, de kénytelen már az elődöntőt is, hiszen már itt is szenzációs összecsapásra lehet számítani!
    Ugyanakkor gusztustalan is egyben, hiszen korábban azért pakolták át a kisebb csatornára, mert nem hoz elég nézőt! Bezzeg most számítanak a sok szempárra mi???