Szekeres Viktor

A magyaroknak nincs elege a tehetségekből

Az RTL Klub népszerű valóságshow-ja továbbra is tartja jó formáját és az indulása, vagyis 2012. március 17-e óta óta folyamatosan az első helyen szerepel a heti toplistákon.

Múlt szombaton a Csillag Születik az évedbéli legrosszabb nézettségét érte el, de ennek ellenére a 17. hét legnézettebb műsora lett a 18-49-es korcsoport körében. A tévét néző 18-49-es korosztály 38,7 százaléka követte figyelemmel a tehetségkutató reality-t. Ezen a napon ráadásul főműsoridőben az RTL Klub 22,2 százalékponttal magasabb átlagos közönségarányt ért el a TV2-vel szemben.

A 18-49-es korosztály körében felállított 17. heti nézettségi toplista első 10 helyéből kilencet az RTL Klub műsorai szereztek meg. A lista második, harmadik, negyedik, ötödik és hetedik helyén egy-egy Barátok közt adás található. Bekerült a 18-49-es korcsoport top10-es listájára még A mentalista című amerikai sorozat a nyolcadik helyen, valamint a CSI: Miami helyszínelők is. Az említett toplista tizedik helyét pedig a Fókusz április 24-ei adása szerezte meg, 25,9 százalékos közönségaránnyal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaddam #3
    Olyan mint a cod.Mindig ugyanaz van, de amint jön az új elfelejtkezik az ember hogy hányadik részt nyüvi már.
  • trollibusz #2
    A műsorból van elegünk, nem a tehetségekből...
  • FoodLFG #1
    "tehetségkutató reality"
    papíron. :DDD