Szekeres Viktor

Jason Stathammel lehet TV2-t verni?

Szerda este az RTL Kábeltelevízió filmcsatornája; a Film+ megismételte múlt heti sikerét és ismét a dobogó harmadik helyét szerezte meg a nézettségi versenyben az RTL Klub és a TV2 mögött.

Átlagosan a kereskedelmi célcsoport 7,1%-a választotta főműsoridőben a Film+ műsorait, így a harmadik legnézettebb csatorna lett az RTL Klub (24% SHR) és a TV2 (18,1% SHR) mögött. A szállító című akciófilm második része, az elsőhöz hasonló kimagasló eredményt ért el, a kereskedelmi célcsoport 12,4%-a kapcsolt filmcsatornára, ezzel a szerdai nézettségi toplista 12. legjobb műsora lett. Jason Statham mozijának sikerült a TV2-ön vele párhuzamosan sugározott Doktor House-t is megközelíteni.

A húsvéti ünnepek alatt is megpróbálkozik a csatorna a "nagyon" megközelítéséve, több premier várja a nézőket. Szombaton délután Huncutka, este a rettenetes paródia, a Spárta a köbön lesz látható, majd A falka Richard Gere főszereplésével. Vasárnap délután az Egon és Dönci című magyar animációs filmet, a Megy a gőzös követi majd Koltai Róbert rendezésében. Hétfőn este pedig a Jack Nicholson-Diane Keaton páros tűnik fel a Minden végzet nehézben, a nap pedig a nagyszerű Erőszakikkal zárul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Másrészt a tv2-őn a változatosság kedvéért már megint a Shrek lesz...
  • Zombee #2
    Miért? Sokan még mindig azért nézik a kettest meg a retkesek klubját, mert vagy csak a három földi adót fogják, vagy 10 év alatt úgy megszokták ezeket, hogy eszükbe sem jut másikra kapcsolni. Amúgy a film+ lényegesen jobb filmeket ad, mint a nagyok, ezek a cikkben taglalt filmek mondjuk nem különösebben jók, de szerintem a másik két adón sem lesznek jobbak. Kivéve az Erőszakikat, ami tényleg egy nagyon jó film, a magyar cím azonban ritka szerencsétlen lett, mivel szellemes ugyan, de sokkal inkább passzolna valami sokkal könnyedebb filmhez. Hiába jópofa film az Erőszakik, azért mégis komoly alkotás. Amúgy 990-ért egyenesen kötelező vétel volt, így én tévében egészen biztos nem nézem újra, premier ide vagy oda.
  • AZTA #1
    Ezzel a listával aligha.