Szekeres Viktor

Michael Bay kalózos tévésorozatot készít

Nem egy kalózos tévésorozat van már előkészületben, s most Michael Bay is bejelentkezett egy projekttel, a Black Sails-szel - sajnos a rendező csak producer lesz benne.

Úgy tűnik, hogy az amerikai Starz csatorna vezetői a sokszínűséget szeretik, hiszen az elmúlt években bemutatásra kerül náluk egy ókorban játszódó sorozat, egy, az 50-es évek végén, Miamiban játszódó széria, egy Artúr király legendáját feldolgozó, valamint egy napjainkban zajló politikai sorozat. A készítés alatt lévő projektek közül pedig az egyik Leonardo Da Vinci ifjúkorát fogja bemutatni, egy Marco Polóval foglalkozna, egy pedig a Noir című anime alapján készülne.

A fenti kínálat most egy kalózos sorozattal fog kiegészülni - illetve most csak a berendelés történt meg, de a Black Sails 8 része csak 2014-ben fog képernyőre kerül. A széria a Kincses sziget előzményeként is felfogható lesz, a Stevenson-regényből megismert Flint kapitányról és legénységéről fog szólni, nagyjából 20 évvel az ismert történet előtti időkből. A széria egyik producere Michael Bay lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!