Szekeres Viktor

Újabb sorozata bukhat be a TV2-nek

Természetesen az RTL Klubnak nem szabad előre innia a medve bőrére, hiszen láttunk már csodákat - az első heti sorozatnézettségekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de a tények ettől még tények maradnak.

Pár héten belül a harmadik sorozatot próbálta be a TV2 péntek este 9 órától az RTL-es Dr. Csont ellen. Először a Rúzs és NY-ot (melynek részeit le is adta a csatorna annak rendje, s módja szerint), utána a 90210-et, amiből mindössze 3 epizódra futotta, péntektől elindult a legújabb kísérlet, a Crusoe.

A klasszikus regény alapján készült sorozat hazai premierjét 807 ezren látták, amivel a TV2 alulmaradt az RTL-es csontrakosgatókkal szemben (majdnem 1 milliós nézettség), s ez a különbség arányaiban a kereskedelmileg releváns 18-49-es korosztályban sem csökkent, sőt! A tévéző fiatalok közül ugyanis 341 ezren választották a TV2-t és 518 ezren az RTL Klubot péntek este.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johny777 #10
    Akinek viszonylag normális eltöltési sebességgel rendelkezik és ismeretséggel egy két torrent oldalon, az már f*sik bele a TV-be. Kedved idő szerint ősszeállít magának egy kis műsor időt. Ott van mondjuk a péntek, reggel letöltöd Dexter 1-2 évadát. Elmész bulizni, majd hazamész dög fáradtan a csajjal. Elrepíted a menyországba, és ha még van annyi erőd, akkor elkezded nézni a sorozatot, míg be nem alszol rajta.

    Nincs reklám, visszatekerheted, megállíthatod, kimerevítheted.

    Régóta nem nézek TV-t de amikor bekapcsolom és látom hogy az x-film y-dik ismétlése a pofám leszakad. Kedvencem a húsvéti és téli műsorok. Ugyanazt rakás sz*rt kell végignézned minden évben! De minden évben máshogy reklámozzák.

    Az meg tényleg gyerekes hogy a TV2 a versengésre figyel a nézők helyett. Lehet, hogy sokat számít a nézettség, de lehet, ami külföldön nézett az még itthon nem lesz az. Rúzs és New York ? Mi ez a beteg film?
    Hasfelmeccő és New York? Ez már jobban hangzik. Vér van a filmben és izgalom? Akkor lehet, hogy még nézhető is?

    Nem tudom, hogy a sorozatokat, megvágják e, de a legtöbb véres akció filmnél érdekes, hogy a véres akcióknál hirtelen tűnnek el az emberek. Mondjuk A Total Recall-nál a metró jelentben mikor vagy 5-en indulnak rá Swarcira. Hopp már csak annyit látsz, hogy Swarci körül 5 holtest, és vígan sétál tovább, az f*sza! AZ ORTT elmehet a bús bánatba.

    TV2-nél és az RTL-nél is egy szuper siker műsor receptje?:
    1, legyenek benne celebek
    2, csináljanak valami érdekeset, kiabáljanak egymással, sz*rjanak egymás levesébe, öljék meg egy mást.
    (PL: Kalandra fal, Vacsoracsata, Hal a tortán, Volt az a Celebek a Dzsungelbe vagy hova a tökömbe.)

    Utána meg néznek, hogy ez a műsor is behalt, mert ugynazoakt a fogyatékos celebeket látja már több éve.

    „Miért nem néznek szét a torrentoldalakon” ->Áhhh az túl egyszerű lenne, és lehet hogy egy normális műsor időt állítanának össze: De nem, mi a halálnak.

    „Reméljük a tv2 is bebukik hamarosan!”  Amíg az adófizetők pénzein élősködik addig nem!
  • winnie #9
    "Miért nem néznek szét a torrentoldalakon, melyiket töltik le/föl"

    a hónap poénja.

    akkor lennének csak bajban, ha olyan sorozatokat kéne adniuk, amik a netes ifjúságnak jönnek be. akkor aztán jönne az instant bukás ezerrel.
  • joco1114 #8
    De hogy lehet kifogni ilyen pancser sorozatokat??? Rúzs és Ny, 90210, Crusoe... Miért nem néznek szét a torrentoldalakon, melyiket töltik le/föl leginkább azok közül, amelyikre van pénzük és megvehetik? :)
  • TeDDyRuSh #7
    Mindegy, a TV2 sorra bukik be a műsoraival. Eléggé fapadossá kezd válni a csatorna. A régi bevált műsorai mennek és nézem, amit talán még az előző menedzsment indított.
  • bounty88 #6
    "Inkább a fiatalabb korosztály marad otthon, 16-18 év alattiak." - hol élsz ember, és akkor ki megy el péntek este szórakozni? a mama meg a papa? mert sztem nagyon nem...pont hogy a tinik buliznak....
  • Narxis #5
    Inkább a fiatalabb korosztály marad otthon, 16-18 év alattiak.
  • winnie #4
    "amikor a fiatalok buliznak, kinn vannak az utcákon, ki a francot fog érdekelni egy ilyen sorozat....semmi esélye..."

    ahogy azt móricka elképzeli. nyilván ezért volt tavaly az esetek többségében a péntek esti sorozat a legnézettebb a fiatalok között. (ez is olyan butaság, mint hogy mindenki warezel. attól, hogy te bulizol, a többség még otthon van.)
  • gabeone #3
    Reméljük a tv2 is bebukik hamarosan!
  • Bencesz #2
    Valós, hogy a kockák társasága van ott benn, akoik soha nem mentek sehova pénteken, meg egyáltalán. Am amúgy is nem tom hogy tudják összeválogatni a leggyengébb sorozatokat, pláne egymás után rakák őket, és még mernek csodálkozni.
  • bounty88 #1
    komolyan mondom nem értem a tv2-t..még az öcsém is megmondta hogy péntek este, amikor a fiatalok buliznak, kinn vannak az utcákon, ki a francot fog érdekelni egy ilyen sorozat....semmi esélye....kik vannak a tv2-nél te jó isten? inkább valami ezerszer látott, de legalább jó filmet raknának be...lenne bud spencer és terence hill péntek, vagy bármi más....de ne ez....