Szekeres Viktor

Lecserélik a Spartacus főszereplőjét

A Starz csatorna úgy döntött, hogy új színészt keres a Spartacus: Vér és homok főszerepét eddig alakító, ám agresszív rákkezelésre szoruló Andy Whitfield helyett. Döntés az utód személyéről két-három hét múlva várható.

Úgy tűnik, hogy beigazolódik a papírforma és az amerikai Starz csatorna betegsége miatt lecseréli a Spartacus: Vér és homok főszereplőjét, Andy Whitfieldet. Erre utal az, hogy a Starz hivatalosan is kiküldte az ügynökségeknek az ún casting call-t, melyben egy 30-as évei közepén vagy végén járó, fehér férfi színészt keresnek, aki lépes megformálni az "okos, heves és szenvedélyes" főkaraktert. A leírásban azt is kikötötték, hogy a színésznek autentikus angol akcentusa kell, hogy legyen és három évre el kell magát köteleznie a sorozathoz.

Mint azt már korábban megírtuk, Whitfieldet év elején diagnosztizálták Non-Hodgkin limfómával, de az orvosok tavasz végére bizakodóak voltak és úgy tűnt, hogy a rákkezelés biztató eredményeket hozott. Azonban pár hete kiderült, hogy a szerepre már fizikálisan is készülő színésznek mégiscsak agresszívabb kezelésnek kell alávetnie magát, így vele nem folytathatják a sorozatot, melyben a 2. szezonja 2011 második felében, vagy 2012 elején kerülhet képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #11
    naja, de sztem meg 1 évad alatt is bőven hozzánőtt a szerep annyira, hogy mást nem nagyon tudnék elképzelni a helyében. ez egy mellékszerepnél okés, de főszerepnél? hát nemtom.
  • nagyjan #10
    Nehéz lesz úgy megnézni a 2. évadot, hogy nem ő lesz a főszereplő, szerintem hitelesen játszotta a szerepét. Nagyon sajnálom, bár megértem a csatorna döntését is, mivel a betegsége igen komoly, nem túl magasak a túlélési esélyek
  • Hornymut #9
    Teljesen egyetértek! Jobbulást Andy-nek és mindeninek, aki ezzel a szörnyű betegséggel harcol!

    A sorozatban meg bízok, reméljük jó helyettest találnak
  • koschwarz #8
    szegény srác, végre elindult a sztárrá válás útján, erre ez történik vele.
  • cylonflatus #7
    Nem fog? Te vagy az orvosa? Mert akkor monnyá le!
  • bippo #6
    Ha jól választanak hozzá színészt, őt is ugyanúgy meg fogják szeretni a nézők, mint Andy-t. Nem a csere tényén fog múlni a siker.
  • Yutani #5
    Nagyon elszomorít, fiatal ember, velem egyidős... Szurkoljunk Andy-nek, hogy felépüljön!

    És szurkoljunk minden rákos embernek, hogy legyőzzék a betegséget!
  • Mat666 #4
    Nem tudom hogy nélküle is olyan sikeres lesz a sorozat
  • Rotyoka #3
    Ez szar.
    Felesleges megvárni mert szinte biztos hogy nem fog felépülni, ha már agresszív kezelés kell neki, pedig jó szinész volt
  • smaszi #2
    Inkább én is vártam volna, és addig meg készíthettek volna még egy előzménysorozatot...
    Egy főszereplő lecserélése nem igazán a legjobb döntés, de ugye a kényszer súlyos döntéshozatalra késztet, ami vagy jól sül el, vagy rosszul...Reméljük jól...