Szekeres Viktor

Az Indiana Jones-ra hajazó tévésorozat készül

Nagyon régen láttunk a tévében igazán jó kalandfilm-sorozatot, de talán nemsokára megtörik a jég, hiszen széria készül Allan Quatermain kalandjaiból.

Az RHI Entertainment jogutódjának számító Sonar Entertainment ismét megpróbál kihasítani egy kisebb szeletet a tévésorozatos piacból. A korábban leginkább minisorozatok gyártásában utazó cég Allan Quatermainről készítene 10 részes, epizódonként 3 millió dolláros költségvetéssel bíró sorozatot. Quatermain karaktere az 1885-ben megjelent regényben, a Salamon király bányáiban tett szert ismertségre, s ezután H. Rider Haggard további regényeket írt a különböző kalandokba keveredő egyetemi tanárról, akit a mozikban többen között Sean Connery is alakított, a 2003-as A szövetségben.

A Sonar, azaz korábban az RHI olyan, nálunk is le- vagy kiadásra került minisorozatokat készített, mint a Dinotópia, Az utolsó templomos lovag, A Bádogember, a Tizedik királyság vagy a Földtenger kalandorai. Ha elkészül az egyelőre címmel még nem rendelkező Allan Quatermain-sorozat, akkor először valószínűleg nemzetközi viszonylatban kerül értékesítésre, s csak ezt követően vásárolja meg vélhetően helykitöltő produkciónak valamelyik amerikai csatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Na...az amúgy is egy Indy rivális volt a '80as elején 2 részben Richard Chamberlain-nel..és nagyon is jó volt :)