Szekeres Viktor

Leállították a Spartacus-tévésorozat készítését

Rákot diagnosztizáltak Andy Whitfieldnél, a Spartacus: Blood and Sand címszereplőjénél. minek hatására a hó végére tervezett forgatást bizonytalan időre elhalasztották a készítők.

Andy Whitfieldet, a Spartacus: Blood and Sand című tévésorozat főszereplőjét nem-Hodgkin-limfómával diagnosztizálták és azonnal rákellenes kezeléseknek vetették alá Új-Zélandon. Ennek hatására a sorozat 2. évadjának március végére tervezett forgatását le is állította a Starz csatorna. A hírek szerint Whitfield rákját még korán diagnosztizálták és az orvosok prognózisa is kecsegtető. Közleményében a színész is kifejtette, hogy remek ellátást kap, pozitívan és elszántan áll hozzá az eseményekhez és érzi a hatalmas támogatást, amit kap.


A tévésorozat első évadja április 16-án ér véget, a második évad forgatása pedig azért kezdődhetett el volna ilyen korán, mert a Starz már a Spartacus: Blood and Sand premierje előtt jelezte, hogy igényt tart a széria 2. évadjára is. A csatorna bizalmát később meg is hálálta a Spartacus, hiszen a premier 600 ezres nézettsége a 6-7. részre már egymillióra duzzadt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kutakita #19
    Remélem minél hamarabb folytatják, mert kár lenne érte. tényleg jó sorozat. Kicsit hatásvadász , de folyamatosan történik benne valami :)
  • Loverman #18
    "Annak amit írsz nincs súlya. Összeomlik mint egy kártyavár."
    Ez mekkora xD
  • beyondReason #17
    Ráadásul még hülyeséget is beszélsz. Van amelyik rák kor független, van amelyik kor függő, van amelyik független a nemtől, van amelyik nem. Attól függ, hogy éppen milyen rákról beszélünk. De, ha egy rákfajta kor/nem függő, nem jelenti azt hogy nem jelentkezhet bármely korban, bármelyik nemnél.
    Annak amit írsz nincs súlya. Összeomlik mint egy kártyavár.

  • Szolnokboy1 #16
    kor az rövid o. LOL. jobbulást Andynek.
  • scagnetti #15
    Miért??
    Nem hallottál még 5 éves rákos kisfiú/lányról???
  • Novell #14
    Szerintem arra érti, hogy nem bánja, hogy leállították a forgatást és csúszik a második évad...
  • Loverman #13
    nem bánod hogy valaki rákos? hmm
  • bippo #12
    Mindenképpen jobbulást, és teljes gyógyulást kívánok neki. A sorozat pedig eddig nagyon tetszik. Idén csak 3 új sorozatot kezdtem el nézni, jól megszívom az összessel :( (V, FlashForward, Spartacus)
  • NLZ #11
    Hát én nem vagyok oda a homoerotikus gladiátorharcért, szal nem bánom. :)
  • Loverman #10
    KÓRtól független?