Szekeres Viktor

Újabb sorozatnak lett annyi

Már harmadik hónapjában jár az idei tévés évad Amerikában, így törvényszerű, hogy egyre-másra jelenjenek meg olyan hírek, melyek azt kürtölik világgá, hogy némelyik sorozatnak nem sikerült maradandót alkotnia, így rajongói nemsokára búcsúzhatnak.

Persze a búcsúzó sorozatokról nem szabad azt feltételezni, hogy a műsorról való levétel oka azok minőségében keresendő, mindössze annyira világít rá a korai vég, hogy a nézők nem érdeklődtek a szériák iránt. Ennek pedig lehet oka a marketing hiánya, a rossz időpontválasztás, az, hogy túl intelligens volt a sorozat vagy éppenséggel túl buta.


A legújabb áldozat az 1987-es Updike-feldolgozás, az Eastwicki boszorkányok alapján készült Eastwick, melyből az ABC csatorna közleménye szerint nem fognak több epizódot rendelni, bár az eredetileg kért 13 epizódot a nézők kedvéért még leadják a tévében. A döntés nem meglepő, hiszen az Eastwick 5 milliós nézettségével és gyenge fiatalok közti teljesítményével nézettség szempontjából általában a sereghajtók közé tartozott a szerdai adásnapokon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!