Szekeres Viktor

Kristen Stewart akciófilmben folytatja

Úgy tűnik, hogy Kristen Stewart minden eszközzel megpróbál szabadulni az Alkonyatbéli Bella Swan szerepétől, hiszen ismét egy teljesen másféle karakter alakíthat éppen aktuális filmjében.

A Variety infói szerint Kristen Stewart lehet a Cali című akciófilm főszereplője. A film forgatókönyvét az a Michael Diliberti írja, akinek tavaly a 30 perc vagy annyi se című szkriptjét filmesítették meg, a történet pedig egy Mya nevű lányról szólna, aki pasija, Chris segítségével megrendezi saját halálát egy snuff film részeként, majd pedig megszökik, s csak évekkel később tér vissza szülővárosába, hogy megmentse testvéreit.


Egyelőre rendezője még nincs a projektnek, de a tervek szerint már nyáron elkezdődne a forgatás, ami azt jelenti, hogy Stewart továbbra is meglehetősen elfoglalt lesz, hiszen amellett, hogy az év elejét is forgatással töltötte, idén minimum 3 filmjét mutatják be a mozikban: a Rupert Sanders-féle Hófehér és a vadász, Walter Salles Kerouac-adaptációját, az Útont, valamint az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!