Szekeres Viktor

Guy Ritchie új filmje tévésorozat-feldolgozás lesz

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, valamint a Blöff rendezője a Sherlock Holmes folytatása után lehet, hogy egy klasszikus tévésorozatot adaptálna vászonra, melynek címe The Man From U.N.C.L.E..

A Deadline értesülései szerint Guy Ritchie következő projektje a Sherlock Holmes: Árnyjáték után (és vélhetően a Sherlock Holmes 3 előtt) a The Man From U.N.C.L.E. című tévésorozat remake-je lesz. A feldolgozást eredetileg Steven Soderbergh készítette volna a 60-as évekbeli széria alapján, de ő végül kiszállt a projektből, mely két ügynökről, Napoleon Solóról és Illja Kurjakinról szólt volna, akiket az eredeti verzióban Robert Vaughn és David McCallum alakított.


A két ügynök egy United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.) nevű szervezetnek dolgozott, amely a Technological Hierarchy for the Removal of Undesirables and the Subjugation of Humanity (T.H.R.U.S.H.) nevű csoport ellen vette fel a harcot. Ami esetleg különleges lehet a remake-ben, legalábbis Scott Z. Burns, a forgatókönyvíró szerint, hogy nem kerülne a történet a modern világba, hanem ugyanúgy a hatvanas években játszódna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    Ötlethiány? Itt valamit szerintem erősen félreértesz. Éppen az a lényeg, hogy vannak ötleteik, hogy tudnák megfilmesíteni a sztorit, tudják, hogy mi újat vinnének bele az alapfelállásba.
  • NovaTerra #2
    Guy Ritchie utóbbi filmjei egyre kommerszebbek, de azért nem nevezném őt "ötlethiányos idiótának". Ha meg ő az, akkor ki nem az a mai filmiparban?
  • Ender Wiggin #1
    Megint egy hatalmas klasszikus, amit lemészárolnak az ötlethiányos idióták...